ارور HTTP Error 503

enterpc.ir

کاربر عضو
با سلام . خواهشا راهنمایی بفرمایید خیلی مهمه این موضوع! من برای سایتم با ارور روبرو مواجه میشم : Service Unavailable HTTP Error 503. The service is unavailable.

در عکس زیر هم میتوانید ببینید. موقعی این ارور اتفاق می افتد که مثلا 15 الی 20 صفحه رو هم زمان باز میکنم. یا وقتی دارم یک چیزی رو از داخل وردپرس ویرایش میکنم اینجوری میشه. دلیلش رو هم تقریبا میدونم.هاست هم ویندوز 2008 است. آدرس سایت :

تمام افزونه های اضافی رو پاک کردم ولی باز همین جوریه.

جواب پشتیبان ایران هاست :

کارشناس 162: ببینید وب سایت شما بیش از حد مجاز از منابع سرور ( RAM و CPU سرور ) استفاده می کند، لذا در برخی مواقع ممکن است با این پیغام روبرو شوید

amin: چاره کار ؟

کارشناس 162: برای رفع این مشکل شما می بایست query هاو کدهای خود را تا حد امکان بهینه نمایید

کارشناس 162: و یا صفحات خود را cache کنید تا نیاز به پردازش کمتری داشته باشد

کارشناس 162: و یا از قالب های بهینه تری استفاده کنید.

کارشناس 162: وقتی میزان مصرف سایت شما از 200 MB از رم و 15% از cpu سرور (در هر لحظه ) فراتر رود، در آن لحظه پیغام 503 را مشاده می کنید.

attachment.php

You must be registered for see images attach

farsadf

کاربر عضو
دوست عزیز

لازم به ذکر است که در صورتی که از وردپرس استفاده میکنید باید انتظار چنین خطا هایی را از هاست های اشتراکی داشته باشید چرا که وردپرس به خودی خود سنگین است و در هر بار لود چندین درخواست به دیتابیس ارسال میکند و بهتر است که از افزونه ی W3 Total Cache استفاده کنید که بیشک میتواند مقدار بسیار زیادی از پردازش اضافی و بار اضافی سرور را کاهش دهد.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ولی در کل 200 mb رم هم بسیار کم هست برای یک وب سایت...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نظری ندارم در این رابطه ... خودتون باید تصمیم بگیرید...

enterpc.ir

کاربر عضو
هنوز مشکلم حل نشده :(

چه جوری باید استفاده از منابع سرور رو در وردپرس کم کرد ؟

افزونه

W3 Total Cache

هم کمکی نکرد!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
هاست رو عوض کنید

از افزونه های امارگیر استفاده نکنید

بالا