سلام وردپرس رو به 4.3 بروزرسانی کردم ولی ckeditor از کار افتاد.باید چیکار کنم دوباره کارکنه؟
S simonamiri0069 کاربر عضو 19/8/15 #2 سلام وردپرس رو به 4.3 بروزرسانی کردم ولی ckeditor از کار افتاد.باید چیکار کنم دوباره کارکنه؟
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 19/8/15 #4 شاید نسخه ی ckeditor هنوز سازگار نشده با وردپرس جدید قوانین رو رعایت کن. مرسی (برای پاسخ گرفتن 24 ساعت صبر کن)
شاید نسخه ی ckeditor هنوز سازگار نشده با وردپرس جدید قوانین رو رعایت کن. مرسی (برای پاسخ گرفتن 24 ساعت صبر کن)
S simonamiri0069 کاربر عضو 20/8/15 #5 سلام دوستان مشکل رو تونستم از طریق سایت wordpress.org موقتا تا اپدیت بیاد حل کنم. خب به مسیر wp-admin/js/ editor.min.js تشریف ببرین و editor.min.js رو قبلش یه آندرلاین بزارید.پاسخ اصلی ر هم میذارم. I have this same problem. I fix it temporairly by rename file in wp-admin/js/ editor.min.js' to __editor.min.js
سلام دوستان مشکل رو تونستم از طریق سایت wordpress.org موقتا تا اپدیت بیاد حل کنم. خب به مسیر wp-admin/js/ editor.min.js تشریف ببرین و editor.min.js رو قبلش یه آندرلاین بزارید.پاسخ اصلی ر هم میذارم. I have this same problem. I fix it temporairly by rename file in wp-admin/js/ editor.min.js' to __editor.min.js