استفاده از هاست رایگان بعنوان هاست دانلود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

salim1995

تازه وارد
سلام خسته نباشید من از یه هاست رایگان   بعنوان هاست دانلود دارم استفاده میکنم   از لحاظ کیفیت وسرعت  فرقی با هاستای  پولی نداره  یکم که سطح دسترسی شو دستکاری کنی درست میشه

میخواستم بدونم کسی از دوستان  تجربه  این کارو داشته   امکان  این که بعدا مشکلی برام پیش بیاد چند درصده؟

.امیر

کاربر عضو
یدفه یا هاست غیر فعال میشه برا چند وقت یا کلا جمع میشه...

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام خسته نباشید من از یه هاست رایگان   بعنوان هاست دانلود دارم استفاده میکنم   از لحاظ کیفیت وسرعت  فرقی با هاستای  پولی نداره  یکم که سطح دسترسی شو دستکاری کنی درست میشه

میخواستم بدونم کسی از دوستان  تجربه  این کارو داشته   امکان  این که بعدا مشکلی برام پیش بیاد چند درصده؟
اگر به قوانین هاستینگ های رایگان توجه کرده باشید، همگی قید کردند که به عنوان هاست میزبانی باید استفاده شن و برای هاست دانلود نیستند.

همگی بعد از یه مدت که میزان ترافیک شما بالا بره و به سرور فشار بیاد، اکانت تون رو معلق می کنند

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهترین راه استفاده از سایتهای اشتراک گذاری فایل هستش مثل پیکو فایل یا مشابه اون ... البته بهترین حالت برای سایتهای اشتراک گذاری هستش که به صورت سالیانه به شما اکانت میفروشند و بصورت بهینه شده در اختیار مصرف کننده میذارند و حتی قابلیت لیچ هم برای شما دارند هزینه سالیانه زیادی هم ندارند

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا