اسکریپتی برای آژانس مسکن

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
سلام . دوستان من اسکریپتی میخواستم که بتونم با اون سایتی برای آزانس مسکن درست کنم. سایتی مثل:

اگه کسی سراغ داره اینجا ارائه بده. فارسی باشه ها.

بسیار ممنون.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
معرفي شده(انگليسي):

لينك تاپيك:

 

topspace

تازه وارد
16/5/08
13
0
1
سلام . اين اسكريپت چه جوري فارسي ميشه؟

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
باید فارسی سازی بلد باشید.

اول فایل های زبان رو ویرایش می کنیم. بعد هم فایل ها رو دونه به دونه میگردیم چیزی که باید تغییر کنه تغییرش میدیم.

تمام زبان های windows-1251 رو به utf-8 تغییر میدیم.

بعد روی لوکال تست میگیریم جایی که مشکل داشت برطرف میشه. بعد میشه بردش رو هاست :evil: :twisted: :!:

 

topspace

تازه وارد
16/5/08
13
0
1
سلام . عزيز اين اسكريپت folder language نداره.

چه طوری فارسی کنیم؟

راهنمایی بیشتر کنید

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
خب فايل زبان نداره بايد از داخل فايلها ترجمه كنيد!بايد هر فايل رو جدا باز كنيد و ترجمه كنيد

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
سيستمش زياد با ارزش نيست و همه هم به چنين سيستمي نياز ندارند...فقط گروه خاصي...

ما اسكريپتهايي رو فارسي ميكنيم كه طرفدار داشته باشه

با احترام :)