اسکریپت آپلود سنتر با ویژگی وصل کردن به سرور دانلود

ariaieboy

تازه وارد
سلام دوستان من یک اسکریپت آپلود سنتر فایل می خواهم که باید یک سری شرایط داشته باشه. من این اسکریپتی که می خواهم باید این امکان رو داشته باشه که بتونم وصلش کنم به هاست دانلود. منظورم اینه که من دو تا هاست دارم یک هاست میزبانی و یک هاست فایل می خواهم اسکریپت رو داخل هاست میزبانی نصب کنم ولی فایل هایی که آپ می کنن بره تو هاست دانلود اگر بقیه امکانات رو هم داشته باشه بهتره فارسی هم اگر باشه باز دیگه بهتر لطفا کمک کنین می خواهم یک آپلودسنتر خوب واسه سایتم راه بندازم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
من تا اونجایی که اطلاع دارم چنین اسکریپتی وجود نداره.

اما اسکریپت کلیجا قدرت خوبی داره. و قابل توسعه هستش

شما یه لطفی بکن برو صفحه اصلی سایت تو قسمت اپلود سنتر بگرد یه دونه خوبش رو پیدا کن.

تمام امکانات هر اسکریپت + دمو رو هم گذاشتن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
سلام

لطفن عنوان مناسب برای تاپیک قرار بدید

در مورد سوالتون هم هیچ اسکریپتی ( حداقل رایگان ) این امکان رو نداره

شما هر اسکریپتی رو بخواید باید با استفاده از سوکت نویسی این امکان رو بهش اضافه کنید

در اسکریپت های انگلیسی بگردید دنبال اسکریپت هایی که امکان مولتی سرور یا ادد سکاند سرور داشته باشن

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اسکریپت فایل هاستینگ نسخه 2.1 فارسی

اسکریپت Xtrafile هم هست

هر دو قابلیت اتصال به سرور دیگه رو دارن

M

MAHDIYOUSEFI

Guest
سلام دوستان من یک اسکریپت آپلود سنتر فایل می خواهم که باید یک سری شرایط داشته باشه. من این اسکریپتی که می خواهم باید این امکان رو داشته باشه که بتونم وصلش کنم به هاست دانلود. منظورم اینه که من دو تا هاست دارم یک هاست میزبانی و یک هاست فایل می خواهم اسکریپت رو داخل هاست میزبانی نصب کنم ولی فایل هایی که آپ می کنن بره تو هاست دانلود اگر بقیه امکانات رو هم داشته باشه بهتره فارسی هم اگر باشه باز دیگه بهتر لطفا کمک کنین می خواهم یک آپلودسنتر خوب واسه سایتم راه بندازم
یه راه دیگه هم هست که شما سرور را به ساب دومین خودتون وصل می کنید .

بالا