اسکریپت اختلافات و شکایات

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان عزیز

اسکریپتی می خوام که به این صورت باشه که خریدار بتونه یک تیکت بزنه و فقط فروشنده ببینه و بتونن تو یک صفحه مشکل خودشون را حل کنند.

آیا چنین اسکریپتی هست یا یه چیزی تو همین مایه ها یا این که چنین افزونه ای برای وردپرس هست با تشکر فراوان.

IAMIR

کاربر عضو
خودت جواب خودت را دادی .

تا حالا چندین اسکریپت و افزونه پشتیبانی تیکت معرفی کردیم از یکی از همون ها استفاده کن .

rocki3oy

کاربر عضو
دوست گلم ممنونم بابت پاسختون.

ولی توجه کنید برای یک سایت خرید و فروش هست و فروشنده و خریدار با هم تیکت بازی کنند که کاربرای دیگه نبینند.

من از این افزونه ها و اسکریپت ها استفاده کردم ولی من چنین چیزی می خوام دوست عزیز.

MahdiY

راهبر انجمن
افزونه پیام خصوصی بکارت نمیاد ؟

سیستم وردپرسه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه اقا. باید بدی بنویسن... بر پایه سیستم خودتون

نمونش توی زرین پال هست...

که اقای x میاد میگه من یک محصول خریدم اما اقای y پشتیبانی نمیکنه. بعد ادمین میاد x و y رو میاره تو یک تیکت ، میگه دعوا کنید...
.gif' alt=':; ;) :'> در نهایت که حل شد. کاربر x گزینه ، رفع مشکل رو میزنه و تمام...

rocki3oy

کاربر عضو
نه اقا. باید بدی بنویسن... بر پایه سیستم خودتوننمونش توی زرین پال هست...

که اقای x میاد میگه من یک محصول خریدم اما اقای y پشتیبانی نمیکنه. بعد ادمین میاد x و y رو میاره تو یک تیکت ، میگه دعوا کنید...
default_;
.gif' alt=':; ;) :'> در نهایت که حل شد. کاربر x گزینه ، رفع مشکل رو میزنه و تمام...
سلام آقای محمد عزیز.

دقیقا منظورم همینه.

من با زبان php کارکردم ولی تسلط کامل ندارم و می خوام خودم این کارو انجام بدم آیا اسکپریتی هست که بتونم از اون کمک بگیرم.

امکانش هست که بفرمایید من استارت کار رو چطور با دستورات php بزنم.

من با اکثر دستورات آشنایی دارم ولی نمی دونم چطور باید اینارو جمع جور کنم و به همین چیزی که شما فرمودید برسم.

باید به این صورت باشه که کاربر در پنل اختلافات و شکایات کالایی که خریداری کرده ببینه بعد از اینکه روی اون کلیک کرده یه صفحه ای باز بشه و مشکل کارو بگه بعد باید بعد از ارسال این شکایات به فروشنده و ادمین پیغام بیاد که چنین تکیتی باز شده و بیان بررسی کنند که داستان از چه قراره یه راهنمایی کوچیک از کجا شروع کنم؟!

MahdiY

راهبر انجمن
برای شروع کار طرج خوبی ریختی اما بشین تمام جزئیات را بنویس رو کاغذ

نه تو فکرتا! تو کاغذ

اونوقت 50 درصد راه را رفتی و میدونی کد چی بنویسی

این راه حل جواب مشکل شما هم هست چون نمیتونید از کد ها استفاده کنید ( هدف برای کد نوشتن ندارید :|:| !)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
همیشه اولین قدم برای برنامه نویسی ؛ حالا به هر زبانی . نوشتن الگوریتم برنامه هست .

بالا