اسکریپت ارسال تیکت و پشتیبانی TICKET SYSTEM

حمیدرضا

تازه وارد
سلام من اسکریپت رو از پرشین اسکریپ دانلود کردم

مثل مستنداتش فایل دیتا بیس رو بر اساس  mysql  درست کردم روی هاست خودم که یک هاست اختصاصی هست نصب کردم.

فایل ها رو داخل public_html  اکسترکت کردم، در ابتدا کلا باعث شد سایتم خراب بشه ، از ووردپرس استفاده میکنم و سایتم Error 500 server  داد، و کلا اصلا متوجه هم نشدم چجوری میشه وارد کنترل پنلش شد،

لطفا راهنمایی کنید چطوری کنار ووردپرس داشته باشمش و چطور بهش از طریق مرورگر دسترسی میشه داشت

متشکر

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

اشتباهتون همینجا بوده دوست عزیز ؛ نباید فایل ها رو ریشه هاست (پوشه publick_html) می ریختید ؛ باید یک پوشه اول ایجاد و بعد فایل ها رو به اون انتقال می دادید

اگر می خواهید که به طور ساب دامنه باشه : یعنی my.site.ir باید از قسمت sub domain managment کنترل پنل هاست یک ساب دامین درست کنید و وقتی ساب دامین رو ایجاد کردید یک پوشه در هاست ؛ همنام ساب دامین ایجاد میشه و فایل های اسکرپت رو به اون پوشه انتقال و نصب کنید

اگر هم به این شکل میخواید باشه site.ir/my که کافیه یک پوشه در public_html ایجاد و فایل هارو به اون پوشه انتقال بدید

با این کار میتونید در کنار وردپرس یا هر سیستم دیگه ای این اسکرپت رو هم داشته باشید

حمیدرضا

تازه وارد
ممنونم از راهنماییتون

فقط یک سوال !

آیا باید برای ورد پرس هم یک پوشه در  public_html  بسازم یا خیر در همان فضای public_html ورد پرس رو قرار بدهم

متشکرم

soltaneghalbha

کاربر عضو
خیر برای وردپرس نیازی نیست پوشه ای ایجاد کنید

چون میخواین سایت اصلیتون با وردپرس بیاد بالا و اسکریپت پشتیبانی جزء یکی از شاخه های سایت باشه

بالا