اسکریپت ایجاد سایت موسیقی Ci Music Online

3a31d

تازه وارد
با سلام دوستان گل

من این اسکریپتو دان و اپلود تو هاست دایرکت ادمین کردم .........................اسکریپت ایجاد سایت موسیقی Ci Music Online

1. خوب من طبق راهنما سوالی داشتم....
  2. ابتدا محتویات پوشه Script Ver1.1 در هاست خود آپلود نمایید--------------------------->>>>خوب تا اینجاشو درست انجام دادم
  3. فایل ci_music.sql موجود در پوشه MySQL را در دیتابیس ایمپورت کنید------------------>>>خوب اینجاشو گیر کردم  نمی دونم این فایلو تو محتویات پوشهScript Ver1.1 بریزم؟ کجاش؟ یا اینکه باید تو قسمت مای اسکیوال هاست ایمپورت کنم ....من تازه کارم نمیدونم هاست من دایرکت ادمینه تو قسمت مای اسکیو الش ایمپورت ندیدم باید چی کار کنم؟
  4. مشخصات دیتابیس ایجاد شده را درون فایل database.php در مسیر /application/config وارد کنید--------->>>خوب اینجا هم گیر کردم  منظور از مشخصات  همون فایلی که باید ایمپورت میکردم تو دیتا بیس؟ یا یه دیتابیس جدا بسازم؟ اگه همون مشخصات ci_music.sql هست خوب از کجا مشخصاتشو ببینم ؟ باید با نوت پد بازش کنم ؟
  5. در نهایت آدرس وب سایت خود را درون فایل config.php در مسیر application/config در قسمت base_url وارد نمایید.------>>خخخخ اینجاشو هم درست انجام دادم
  6. یکی کمکم کنه...من این اسکریپتو میخام خوشم اومده.... :63:   :63:   :63:   :63:   :63:   :63:  

حسـام

کاربر عضو
با سلام دوستان گل

من این اسکریپتو دان و اپلود تو هاست دایرکت ادمین کردم .........................اسکریپت ایجاد سایت موسیقی Ci Music Online

1. خوب من طبق راهنما سوالی داشتم....
  2. ابتدا محتویات پوشه Script Ver1.1 در هاست خود آپلود نمایید--------------------------->>>>خوب تا اینجاشو درست انجام دادم
  3. فایل ci_music.sql موجود در پوشه MySQL را در دیتابیس ایمپورت کنید------------------>>>خوب اینجاشو گیر کردم  نمی دونم این فایلو تو محتویات پوشهScript Ver1.1 بریزم؟ کجاش؟ یا اینکه باید تو قسمت مای اسکیوال هاست ایمپورت کنم ....من تازه کارم نمیدونم هاست من دایرکت ادمینه تو قسمت مای اسکیو الش ایمپورت ندیدم باید چی کار کنم؟
  4. مشخصات دیتابیس ایجاد شده را درون فایل database.php در مسیر /application/config وارد کنید--------->>>خوب اینجا هم گیر کردم  منظور از مشخصات  همون فایلی که باید ایمپورت میکردم تو دیتا بیس؟ یا یه دیتابیس جدا بسازم؟ اگه همون مشخصات ci_music.sql هست خوب از کجا مشخصاتشو ببینم ؟ باید با نوت پد بازش کنم ؟
  5. در نهایت آدرس وب سایت خود را درون فایل config.php در مسیر application/config در قسمت base_url وارد نمایید.------>>خخخخ اینجاشو هم درست انجام دادم
  6. یکی کمکم کنه...من این اسکریپتو میخام خوشم اومده.... :63:   :63:   :63:   :63:   :63:   :63:  
2 افرین

3 برید داخل php admin اونجا گزینه ایمپورت هست فایل وایمپورت کنید

4 یک دیتا بیس بسازید نام و یوزر و پسورد و داخل فایل جایگزاری کنید

5 افرین

6 همه کمک میکنن

3a31d

تازه وارد
2 افرین

3 برید داخل php admin اونجا گزینه ایمپورت هست فایل وایمپورت کنید

4 یک دیتا بیس بسازید نام و یوزر و پسورد و داخل فایل جایگزاری کنید

5 افرین

6 همه کمک میکنن
من ایمپورتو زدم بعد فایلو انتخاب کردم بعد go  رو پایین هست اونو زدم این ارور باز شد

ErrorSQL query:

--

-- Database: `ci_music`

--

-- --------------------------------------------------------

--

-- Table structure for table `music_admin_notify`

--

EXISTS `music_admin_notify` (

`set_notify_id`  ( 10 )   NULL AUTO_INCREMENT ,`set_notify_content`   COLLATE utf8_unicode_ci   NULL ,

`set_notify_datecreat`  ( 20 )   NULL ,

PRIMARY KEY ( `set_notify_id` )
) ENGINE   INNODB DEFAULT     utf8 COLLATE   utf8_unicode_ci AUTO_INCREMENT  2;

MySQL said: 

#1046 - No database selected

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خطای مذکور میگه شما دیتابیس رو انتخاب نکردید

بالا