اسکریپت با قابلیت عضو گیری و صدور فاکتور

mamad.noise

تازه وارد
با سلام

بنده به دنبال یک اسکریپت میگردم که بتونم:

1.مشتری هام رو مدیریت کنم

2.امکان عضو گیری

3.فاکتور براشون صادر کنم و مشتریان با دیدن فاکتور داخل پنل کاربریشون بتونند اون رو پرداخت کنند حالا چه آنلاین چه با دریافت رسید (البته آنلاین خیلی بهتره)

4.امکان تیکتینگ وجود داشته باشه تا در صورت بروز مشکل باهاشون در ارتباط باشم

5.حدالامکان فارسی باشه یا فارسی سازی شده باشه

اگر اسکریپتی میشناسید که حدود این امکانات رو داشته باشه البته غیر از whmcs ممنون میشم معرفی کنید

پیشاپیش ممنون

MAYRAN

کاربر عضو
درود

من درحال نوشتن یک اسکریپت مانند این که شما لازم داری هستم اما عضو نمی گیره اما پیش فاکتور داره مبلغ با مالیات برارزش افزوده از کاربر می گیره. هم می شه آنلاین سفارش داد هم از روش های دیگر البته باید شماره تراکنش همه وارد کنند.اما اگر کاربر آنلاین پرداخت کنه برای کاربر فاکتور فروش هم تولید می کنه.از کاربر شماره تلفن و ایمل می گیره اما اسکریپت کامل نیست اگر خواستید پ.خ بدید و ذکر کنید برای چه کاری لازم دارید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در صفحه اصلی چندین سیستم معرفی شده! کافیه جستجو کنید

در مکان مناسب تاپیک بزنید. انتقال یافت

mamad.noise

تازه وارد
درود من درحال نوشتن یک اسکریپت مانند این که شما لازم داری هستم اما عضو نمی گیره اما پیش فاکتور داره مبلغ با مالیات برارزش افزوده از کاربر می گیره. هم می شه آنلاین سفارش داد هم از روش های دیگر البته باید شماره تراکنش همه وارد کنند.اما اگر کاربر آنلاین پرداخت کنه برای کاربر فاکتور فروش هم تولید می کنه.از کاربر شماره تلفن و ایمل می گیره اما اسکریپت کامل نیست اگر خواستید پ.خ بدید و ذکر کنید برای چه کاری لازم دارید.
پ.خ شد

در صفحه اصلی چندین سیستم معرفی شده! کافیه جستجو کنیددر مکان مناسب تاپیک بزنید. انتقال یافت
نگاه کردم اما متاسفانه چنین چیزی پیدا نکرد با این امکانات

ممنون فکر میکردم اونجا جای مناسبی باشه

لازم به ذکر هست که اگر فقط موارد 1 و 2 و 3 وجود داشته باشه کافیه

پیشاپیش ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

mamad.noise

تازه وارد
ممنون اما در بین این اسکریپت های معرفی شده فقط یک اسکریپت امکانات مورد نیاز بنده رو داشت!

و متاسفانه انجمن پشتیبانی این اسکریپت در ایران خیلی فعال نیست!

منتظر نظرات دیگر دوستان هستم...

بالا