اسکریپت خاص

alpay_fm

تازه وارد
سلام دوستان عزیز

مدتی هست دنبال یه اسکریپت خاص میگردم برای کارم و راحت شدن مشتری ها

چیزی که لازم دارم اینه که مثل برنامه های حسابداری بشه یک محصول رو انتخاب و تعداد مورد نیاز ازش رو وارد کرد

البته با این تفاوت که مشتری بتونه این انتخاب رو بکنه و بعد اینکه اجناس مورد نیازش رو انتخاب کرد و ثبت کرد من از اون ور بتونم درخواستش رو مشاهد کنم

البته با اسکریپت های فروشگاه ساز تا به حال کار نکردم اما چندتا فروشگاه انلاین که رفتم باید روی محصول کلیک کنی یو بعد مرحله بعد به سبد خرید اضافه کنی اینطوری خسته کننده میشه

چیز که میخوام اینه که مشتری بتونه خودش برای خودش فاکتورش رو بزنه منم از اون ور بتونم چیزی که میخواد رو براش اماده کنم (میخوام تماس تلفنی رو به حداقل برسونم)

البته این اولین پستم تو این فروم هست امیدوام قانونی رو زیرپا نگذشته باشم

Alaric

کاربر عضو
با سلام، تا اونجا که منظورتون رو متوجه شدم، شما می خواهید کابر مثلا موقع خرید جنس X رو ازش 10 تا سفارش بده؟ خوب ووکامرس هم قالب هاش همین خاصیت دارن که تو صفحه محصول شما تعداد از محصولاتی رو که میخوای میتونی وارد کن بعد هم با تنظیماتی که میشه اعمال کرد به سبد خرید اضافه بشه و کابر هی به سید خرید اذجا داده نشه و به گشتن توی سایت بپردازه.

alpay_fm

تازه وارد
با سلام، تا اونجا که منظورتون رو متوجه شدم، شما می خواهید کابر مثلا موقع خرید جنس X رو ازش 10 تا سفارش بده؟ خوب ووکامرس هم قالب هاش همین خاصیت دارن که تو صفحه محصول شما تعداد از محصولاتی رو که میخوای میتونی وارد کن بعد هم با تنظیماتی که میشه اعمال کرد به سبد خرید اضافه بشه و کابر هی به سید خرید اذجا داده نشه و به گشتن توی سایت بپردازه.
اینی که گفتید صد در صد بایدبه وردپرس افزوده بشه؟

رایگان یا پولی؟

البته قصد اصلیم اینه که حداقل پیچیدگی رو داشته باشه

Ehs@n

کاربر عضو
اینی که گفتید صد در صد بایدبه وردپرس افزوده بشه؟

رایگان یا پولی؟

البته قصد اصلیم اینه که حداقل پیچیدگی رو داشته باشه
ووکامرس یکی از بهترین هاست 

پشتیبانی عالی داره 

همچنین قدرت مانور دهی روش خیلی بیشتره ، مخصوصا هم که هسته برنامه ( خود افزونه ووکامرس ) رایگان ه ! 
اکثر افزونه های مربوط به ووکامرس هم رایگان اند و با همین افزونه های رایگان میشه یه فروشگاه عالی ساخت

برای استفاده از ووکامرس باید وردپرس نصب کنید !

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا دوستمون نمیخوان یک سیستم پیچیده داشته باشه! مشتریان احتمالا خاص هستند و محصولات مشخص...

درست میگم؟

alpay_fm

تازه وارد
احتمالا دوستمون نمیخوان یک سیستم پیچیده داشته باشه! مشتریان احتمالا خاص هستند و محصولات مشخص...

درست میگم؟
بله کاملا درسته 

پیچیدگی هرچی کمتر باشه بهتره چون حتی نیاز به گذاشتن عکس هم برای محصول نداریم فقط صرفا عنوان شون کار مون رو راه می اندازه

بالا