اسکریپت خوب واسه یه وب سایت شخصی چیه ؟

rezarazmavar

تازه وارد
سلام دوستان میخوام یه وب شخصی درست کنم که توش مطلب فیلم ،عکس ،اهنگ و جاهای تفریحی و تاریخی رو معرفی کنم یه چیز با حال بشه میشه کمکم کنید و راهنمایی؟از چه اسکریپتی استفاده کنم و اینا ؟؟؟ ممنون

AlpayBanned

تازه وارد
دانلود وردپرس فارسی (از سایت wp-persian.com) :

Black_Sky

کاربر عضو
در مورد cms ها بايد بگم:

phpnuke : امنيت خوب ، امكانات خوب ، از نظر ديزاين براي سايت هاي شخصي مناسب نيست ، رابط كاربري سخت

wordpreees :امنيت در نسخه اخر بهينه شده ، امكانات كم وبايد خودمون اضافه كنيم ، اما از ن ظر زيبا يي و انعطاف پذيري بسيار زيبا

جوملا:امن، مطمئن ، زيبا ، رابط كاربري آسان

نكته:نيوك به خاطر عضويت و انجمن كه روي خود داره بيشتر براي سايت هاي موزيك و دانلود استفاده ميشود

armanmprr

تازه وارد
در مورد cms ها بايد بگم:phpnuke : امنيت خوب ، امكانات خوب ، از نظر ديزاين براي سايت هاي شخصي مناسب نيست ، رابط كاربري سخت

wordpreees :امنيت در نسخه اخر بهينه شده ، امكانات كم وبايد خودمون اضافه كنيم ، اما از ن ظر زيبا يي و انعطاف پذيري بسيار زيبا

جوملا:امن، مطمئن ، زيبا ، رابط كاربري آسان

نكته:نيوك به خاطر عضويت و انجمن كه روي خود داره بيشتر براي سايت هاي موزيك و دانلود استفاده ميشود
مهدی جان با حرفت مخالفم . وردپرس یکی از بهترین سی ام اس هاست . از لحاظ امنیت باید بگم که امنیتش از جوملا شدیدا بهتره می توانید از تیم امنیتی آَشیانه زنگ بزنید بپرسید :D . از نظر امکانات هم امکانات فوق العاده زیادی داری و با داشتن هزاران پلاگین می تونید تقریبا هر نوع سایتی رو باهاش بسازید . دیگه وردپرس که نباید رو خودش همه چیز رو داشته باشه بسته به نوع سایت کاربر باید برای خودش پلاگین بنویسه یا نصب کنه .

AlpayBanned

تازه وارد
آقا مهدی فکر کنم جای اسم wp رو با جوملا عوض کردی.

armanmppr : کاملا با حرفت موافقم.

بالا