سلام به استادان کسی اسکریپت میهن چت رو داره؟
mahdiali35 کاربر عضو 25/8/12 #3 درود....123flashchat هست که امکانات بالایی داره و رایگان هم نیست...نسخه ی رایگانش محدودیت زیادی داره...
درود....123flashchat هست که امکانات بالایی داره و رایگان هم نیست...نسخه ی رایگانش محدودیت زیادی داره...
mahdiali35 کاربر عضو 25/8/12 #6 اگه میخاید از این اسکریپت استفاده کنید باید نسخه ی نال شده ی اون رو استفاده کنید که نمیدونم درست و حسابی موجود باشه یا نه..!!! نسخه ی رایگانش بیشتر از 10 نفر نمیتونن آنلاین باشن...!!! پیروز و شاد باشید
اگه میخاید از این اسکریپت استفاده کنید باید نسخه ی نال شده ی اون رو استفاده کنید که نمیدونم درست و حسابی موجود باشه یا نه..!!! نسخه ی رایگانش بیشتر از 10 نفر نمیتونن آنلاین باشن...!!! پیروز و شاد باشید
ا احمد اکبری تازه وارد 15/9/24 #6 Mohammad گفت: داخل فروم گذاشته شده و در گوگل جستجو کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام اقای مهندس خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه یک سوال داشتم خدمت شما اسکریپت فعلی میهن چت رو از کجا میتونم خریداری کنم؟ داخل گوگل خیلی گشتم ولی پیدا نکردم دمو های بسیار زیادی هم دیدم ولی مثل اون نبود میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید. ممنون
Mohammad گفت: داخل فروم گذاشته شده و در گوگل جستجو کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام اقای مهندس خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه یک سوال داشتم خدمت شما اسکریپت فعلی میهن چت رو از کجا میتونم خریداری کنم؟ داخل گوگل خیلی گشتم ولی پیدا نکردم دمو های بسیار زیادی هم دیدم ولی مثل اون نبود میشه لطف کنید من رو راهنمایی کنید. ممنون