اضافه نکردن محصول به سبد خرید

persiangolf.ir

تازه وارد
سلام خشته نباشید

مشکلی پیش اومده که با انتخاب محصول و زدن دکمه اضافه کردن به سبد خرید پیغام "لطفا گزینه های محصول را انتحاب کنید"

رو ووکامرس میده لازم به ذکر است که من برای هر محصول چند صفت دارم مثلا سایز یا تعداد و هیچ محصولی رو به سبد خرید اضافه نمی کنه؟باید چیکار کنم؟

سوال دوم من نماد اعتماد الکترونیکی رو گرفتم حالا با چه افزونه می تونیم یک باکس اضافه به کنار سایتم اضافه کنم ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دقت کن باید صفت ها انتخاب بشن. قالبت چیه؟

برای مورد دوم از ابزارک ها اقدام کن

persiangolf.ir

تازه وارد
سلام دوست عزیز من از این قالب استفاده میکنم

ووکامرس روش نصبه تمام خاصیت ها رو چک کردم

ولی نشد که نشد

برای سوال دوم این قالب جایی نداره واسه تبلیفات کناری یک راهنمایی بکن

یک باکس بگذارم کنار هدر بالای سایت

persiangolf.ir

تازه وارد
کسی نیست اینجا جوابم رو بده؟

محصولاتم از صفت متغییر استفاده می کنه حالا وقتی یک محصول رو به سبد خرید اضافه می کنم پیغام "لطفا گزینه های محصول را انتحاب کنید" رو میده.....دوستان کسی نیست جواب بدهههههههه همه راه ها رو رفتم

persiangolf.ir

تازه وارد
سلام دوستان اینجا پشتیبان ووکامرس کی هست؟کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

persiangolf.ir

تازه وارد
اینجا واقعا صاحب نداره الوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو حداقل یکی جواب بده

mahdiali35

کاربر عضو
صبر...صبر...صبر ...

اینجا هیچ کس موظف نیست به سوالات شما جواب بده ...

بنده هم آشنایی چندانی با این سیستم ندارم...

تاپیک شما تا وقتی بالا هست باید صبر کنید تا جوابتون رو بدند ... ok ؟؟؟؟

پست خودتون رو ویرایش کنید + دیگه تکرار نکنید

----------

برای مورد دومتون باکس روی مطالب سایت + گوشه ی سایت قرار بدید ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

persiangolf.ir

تازه وارد
پس چرا ادعا می کنید که پشتیبان ووکامرس هستید؟؟؟؟فقط ادعا کنید که ما رفتیم فارسیش کردیم همین

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست گرامی! اینجا دوستان زیاد با ووکامرس اشنایی تخصصی ندارن! و بنده مسافرت بودم

شما باید صفت ها رو انتخاب کنی . توی قالبت چیزی نیست برای نمایش. منظور از صفت مثلا در اندازه لباس large,xl,xxl باید حتما یکیش انتخاب بشه! قالب رو عوض کنید و از درست کار کردن قالب اطمینان حاصل کنید

persiangolf.ir

تازه وارد
بله...ولی وقتی تک قیمت هست یعنی صفت نداره درسته اضافه میشه به سبد ولی وقتی چند تا صفت داره وقتی یک از گزینه ها رو انتخاب میکنی و اضافه میکنی به سبد پیغام "لطفا گزینه های محصول را انتحاب کنید" رو میده همه کار کردم قالب عوض کردم و ووکامرس نسخه های قبل تر رو نصب کردم درست نشد که نشد..نمیدونم چشه....به انگلیسی هم سرچ کردم همچین چیزی هست ولی من چیزی نفهمیدم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مشخصات سایت و مدیریت و... برای من ارسال کنید

persiangolf.ir

تازه وارد
اگه این ووکامرس درست نشه دیگه چه فروشگاه سازی داره این وردپرس تا من از اونا استفاده کنم جون هر کی دوست داری جواب بده خیلی گیرم؟

بالا