اضافه کردن برخی قبلیتها به اسکریپت لینکدونی پرشین سی ام اس

• نویسنده موضوع rezaki
  • تاریخ شروع

rezaki

تازه وارد
اقا یه سوال دارم که درباره 2 تا اسکریپت لینکدونی هست اول یکم دربارشون توضیح میدم بعد سوالم رو مطرح میکنم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.

یکی از اسکریپت های لینکدونی اسکریپت Persian Link CMS هست که بسیار

سیستم خوبی هست و ویژگی های زیر رو داره:

سیستم نصب کننده

قابلیت ارسال لینک به صورت دستی

قابلیت ارسال لینک به صورت اتوماتیک

دارای سیستم روبات هوشمند

قابلیت ارسال لینک اتوماتیک از طریق RSS

قابلیت تایید دستی لینک ها

قابلیت فعال و غیر فعال سازی لینک ها

قابلیت حذف لینک ها

نمایش لینک ها داخل فریم

قابلیت اشتراک گذاری لینک ها داخل سایت های اشتراک گذاری

قابلیت نمایش لینک قبلی و بعدی

خروجی RSS

ارائه یک box جهت قرار دادن به صورت فریم و نمایش آخرین لینک ها در سایت دلخواه

شمارنده کلیک در هر لینک

تنظیمات سیستم

نمایش آمار لینک ها در مدیریت

و امکانات فراوان دیگر…

و اسکریپت بعدی سیستم لینکدونی مهرداد دیزاین ( cms )هست که امکانات زیر رو داره:

قابلیت ایجاد بینهایت گروه لینک و یا تبلیغ

بخش اعضای سایت بصورت عضوگیری

افزودن مدیر در دوحالت مدیر کل و دسترسی محدود

صفحه بندی لینک باکس

مدیریت گروه بندی لینک ها و فعال و غیر فعال کردن و ویرایش هر گروه

مدیریت گروه بندی تبلیغات و فعال و غیر فعال کردن و ویرایش هر گروه

بخش مجزای مدیریت لینک های غیر فعال

قابلیت ایجاد تبلیغات مدت دار

صفحه آفلاین بودن سایت

قابلیت ***** کلمات غیر قابل قبول

آمار بازدیدها در ۳۰ روز اخیر به صورت کاملا گرافیکی

فعالیت اعضا در ۳۰ روز اخیر به صورت کاملا گرافیکی

آمار ۱۰ عضو برتر در روز اخیر

پشتیبان گیری سلیقه ای از اطلاعات

و کلی امکانات دیگر…

حالا سوال من اینه :

میخام بعضی از امکانات سیستم مهرداد دیزاین رو بیاریم روی سیستم Persian

Link CMS تا کال تر بشه.

میخام قسمت قرار دادن لینک به صورت ثابت و ***** کلمات دلخواه و قابلیت ارسال لینک توسط کاربران تنها در صورت قرار دادن لینک باکس در سایت و یا وبلاگ شون فعال بشه و اگه کد سیستم رو نطاشته باشن نتونن لینک ارسال کنن.

شما میتونید این 3 قابلیت رو به سیستم لینکدونی Persian Link CMS اضافه کنید؟؟؟

آدرس توضیحات سیستم ها :

منتظر جوابتون هستم

موفق باشید

djary

کاربر عضو
والا لینکدونی یه چیزی لینک باکس یه چیز دیگه (البته فرق زیادی باهم ندران) اگه این هارو بخواین باهم مخلوط کنید آقا (!) محمد می*تونن کمکتون کنن چون ایشون لینکدونی پرشین اسکریپت رو ساختن یا بدین یه php کار مطمئن چون باید دیتا بیسشون هم درست بشه

اما لینک باکس cms هم وقتی* رو لینکی* کلیک می*کنید مثل لینکدونی پرشین اسکریپت اون بلاش نوار میاره که میتونید توش دکمه*های شیر و این*ها هم اضافه کنید

خلاصه با آقا (!) محمد مطرح کنید :D

rezaki

تازه وارد
والا لینکدونی یه چیزی لینک باکس یه چیز دیگه (البته فرق زیادی باهم ندران) اگه این هارو بخواین باهم مخلوط کنید آقا (!) محمد می*تونن کمکتون کنن چون ایشون لینکدونی پرشین اسکریپت رو ساختن یا بدین یه php کار مطمئن چون باید دیتا بیسشون هم درست بشهاما لینک باکس cms هم وقتی* رو لینکی* کلیک می*کنید مثل لینکدونی پرشین اسکریپت اون بلاش نوار میاره که میتونید توش دکمه*های شیر و این*ها هم اضافه کنید

خلاصه با آقا (!) محمد مطرح کنید :D
ممنون که حد اقل جواب دادید

برای آقا محمد هم پ.خ گذشتم ولی* جوابی* ندادن دیگه فکر کنم وقتشه بیان و لینکدونی رو ارتقا بدن و چند تا قابلیت رو بهش اضافه کنن.

دوباره باهاشون تماس میگیرم ببینم چی* می*شه

امیدوارم حد آقل یه جواب به ما بدن

ممنون از دوستان

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در حال حاضر دارم روی قالب سایت (پرشین اسکریپت) و انجمن سایت کار میکنم و چند اسکریپت و پروژه

این برنامه های اخر من هست...

ببخشید واقعا ...

کمی تحمل کنید...

rezaki

تازه وارد
در حال حاضر دارم روی قالب سایت (پرشین اسکریپت) و انجمن سایت کار میکنم و چند اسکریپت و پروژهاین برنامه های اخر من هست...

ببخشید واقعا ...

کمی تحمل کنید...
همشری نمیشه کار اول کار ما رو راه بندازی بعد پروژه های دیگه رو به اتمام برسونی فکر نکنم زمان زیادی ازتون بگیره فقط 2 تا قابلیت باید بهش اضافه بشه تا از تمام اسکریپت های لینکدونی بهتر بشه و حتی بزنه رو دست لینک باکس سی ام اس

اگر ممکنه یه نگاهی بهش بندازید ممنونتون میشم :77:

freeupweb

کاربر عضو
داداش برای این کار که 2 تا اسکریپت رو یکی کنم باید یکی رو انتخاب و روش کار کنیم

و در مورد اون اتوماتیک

باید بگم که به سرورتون فشار میاد یکم

یه سئوال دیگه هم من اضافه میکنم

بعد از اینکه طرف لینک اضافه کنه بعد میتونه لینک باکسشو برداره که بعد شما باید چک کنید

این کار خیلی به سرور فشار میاد برنامه نویسان میفهمن من چه میگم

به هر حال اگه همچین چیزی میخوای باید vps بگیری در غیر این صورت درجا suspentet میشید

بعد الان تو فصل امتحاناته دانشجو هم که میدونید داغونه اگه صبر میکنی تا سر برج من در خدمتتم

موفق باشی

rezaki

تازه وارد
سلام

بعد از اینکه طرف لینک اضافه کنه بعد میتونه لینک باکسشو برداره که بعد شما باید چک کنیداین کار خیلی به سرور فشار میاد برنامه نویسان میفهمن من چه میگم
من هم میدونم که این کار خیلی به سرور فشار میاره مخصوصا اگه تعداد سایتهایی ک از لینک باکس استفاده میکنن زیاد بشه باعث میشه همیشه سرور در حال ارسال درخواست باشه و بعد هم منتطر جواب.

برای همین میشه از این ترفند استفاده کرد : وقتی کاربر خواست لینکی ارسال کنه تا در لینک باکس نمایش داده بشه در همین هنگام چک کنه تا ببینه لینک باکس هست یا نه اگه بود لینکش اضافه بشه و یه پیغام نشون بده که مثلا لینک های اضافه شده در ساعت 10 شب بروز رسانی شده و نمایش داده میشن(یعنی تمام لینکهایی که در طی یک روز ارسال میشن در یک ساعت مشخص به سیستم اضافه شن و مثلا لینک باکش هر 20 دقیق بیاد و تمام لینک ها رو عوض کنه تا تمام لینکهای یک روز در طول روز بعدی دیده بشن)

بعد الان تو فصل امتحاناته دانشجو هم که میدونید داغونه اگه صبر میکنی تا سر برج من در خدمتتم
راستش منم خیر سرم دانشجو هستم .

باشه اگه لطف کنید و بعد از پایان امتحان ها روش کار کنید ممنون میشم این چند تا قابلیت رو ( اگه دوست داشتید قابلیهای دیپه ای که باعث هوشمند تر شدن و بهتر شدن این سیستم بشن ) به سیستم لینکدونی پرشین سی ام اس (شبیه لینکدونی پی سی دانلود) اضافه کنید منتظر میشم.

راستی چقدر کار داره ؟؟؟

تا 20 روز دیگه یعنی 10 ماه دیگه تموم میشه؟؟

rezaki

تازه وارد
یه سایتی پیدا کردم که داره سیستم لینکدونی که طراحی کرده رو میفروشه سیستم تمام امکاناتی رو که من میخام داره ولی متاسفانه پولش رو ندارم که بخرمش :(( ادرس سایتش اینه اپه این امکانات بیاد روی پرشین سی ام اس چـــــــــی مـــــــــــیشه :77:

امکانات سیستمش هم اینهاست:

امکانات این برنامه شامل:

• سیستم هوشمند فعال سازی لینک در صورت قرار دادن کد لینک باکس
  • سیستم هوشمند غیر فعال کردن لینک در صورت برداشتن کد باکس یا عدم نمایش یا عدم کلیک
  • شمارش دقیق کلیک ها و تنظیم محل نمایش لینک در لینک باکس بر اساس سایت هایی پربازدید در بالای لینک باکس
  • امکان شمارش کلیک هایی که فقط از کشور ایران هستند یا تمام کشور ها
  • شمارش کلیک بر اساس IP یا هر IP یک کلیک و تنظیمات مختلف شمارش کلیک جهت جلوگیری از تقلب
  • آمار دقیق روزانه میزان کل نمایش لینک باکس و تعداد کل کلیک روزانه
  • آمار دقیق برای هر سایت نمایش دهنده لینک باکس (تعداد نمایش باکس ، تعداد کلیک ارسالی ، تعداد کلیک دریافتی)
  • تنظیمات متنوع از جمله (عنوان ، ایمیل ، ایدی یاهو ، تعداد لینک در باکس ، اندازه افقی و عمودی ، فعال یا غیرفعال کردن باکس)
  • ***** کلمات نا مناسب قابل تعیین توسط مدیر جهت جلوگیری از لینک های نا مناسب
  • بستن دامنه ها و سایت هایی که مایل نیستید در لینک باکس وجود داشته باشند
  • امکان قرار دادن تبلیغ در بالا و پایین لینک باکس
  • نمایش افراد آنلاین در باکس و قسمت مدیریت
  • لینک باکس مجهز به سیستم قالب است و به هر تعداد قالب بخواهید می توانید به باکس اضافه کنید (همراه 4 قالب آماده)
  • سایت ها امکان انتخاب قالب دلخواه را جهت نمایش باکس دارند
  • سیستم ساده و سریع مدیریت لینک ها جهت راحتی کنترل لینک ها به همراه آمار و مشخصات و امکان ویرایش و حذف سریع برای مدیر
  • آرشیو لینک باکس بصورت صفحه بندی شده
  • بهینه سازی شده جهت ترافیک بالا و لینک باکس های پربازدید
  • رعایت موارد امنیتی جهت جلوگیری از تقلب در کلیک ها و استفاده از لینک باکس
  • کد بهینه جهت قرار گرفتن در سیستم های وبلاگدهی که گذاشتن لینک باکس را محدود کرده اند (مانند بلاگفا)
  • کد امنیتی (کپچا) جهت جلوگیری اسپم
  • فرم تماس با مدیر لینک باکس توسط ایمیل یا ایدی یاهو

artashez

تازه وارد
اين اسكرپیت یکی از بهترین اسکریپت های لینک باکسیه که دیدم.

فقط اگه این امکان رو داشت که میشد کاربرا هم لینک ارسال کنن عالی می شد.

واسه همین ازش استفاده نکردم.

لطفا این قابلیت رو بهش اضافه کنید و اگه دوستان وقت دارن روش کار کنن هزینه زحمات پرداخت خواهد شد.

مرسی

MahdiY

راهبر انجمن
اين اسكرپیت یکی از بهترین اسکریپت های لینک باکسیه که دیدم.فقط اگه این امکان رو داشت که میشد کاربرا هم لینک ارسال کنن عالی می شد.

واسه همین ازش استفاده نکردم.

لطفا این قابلیت رو بهش اضافه کنید و اگه دوستان وقت دارن روش کار کنن هزینه زحمات پرداخت خواهد شد.

مرسی
انشاالله تا آخر هفته این قسمت را درست میکنم رایگان برا همه میگذارم

انشاالله این قیمت امکانات زیر رو داره :

• کد امنیتی
  • استایل شبیه خود اسکریپت
  • بررسی گذاشتن کد
  • نمایش کد باکس
  • بررسی سایت قرار دهنده کد و لینک ارسالی
  • و...

انشاالله وقت میکنم و یادم باشه براتون اوکی میکنم

MahdiY

راهبر انجمن
خب این بسته آماده شد

البته بدون بررسی قرار دادن کد!

تنها کاری که باید بکنید اینکه این بسته را در روت سایت (همون جا که اسکریپت نصب شده )

بریزید و در خط دوم فایل send.php آدرس روت سایت (همون جا که اسکریپت نصبه ) رو بدون / آخر وارد کنید

لینک دانلود بسته :

مشکلی بود حتما مطرح کنید

بالا