اضافه کردن درگاه و پول ایران به اسکریپت تبلیغات کلیکی EvolutionScr

skyiran

کاربر عضو
6/10/12
114
0
16
درگاه زرین پال + واحد پولی تومان + تکمیل تاریخ و فارسی سازی سایت تموم شده .مدریتش رو هم راست چین کردم . مدیریت کلا میلادی بود که شمسی کردم و datepicker رو هم شمسی کردم .

بعضی قسمتهای تنظمیاتش فارسی رو با علامت سوال نشون میداد که دیتابیس رو هم utf 8 کردم .

فقط مونده ترجمه مدیریت .

خداییش لغتهاش زیاده و فایل زبان هم نداره . باید تک تک برم تو فایلهاش و کلمه ها رو ویرایش کنم .

یکی دو تا کار نیمه تموم دارم که باید موازیه این انجام بدم

فعلا تا حدودیش رو میتونین تو ptc.arshad98.ir ببینین ولی دارم رو لوکال روش کار میکنم .

به امید خدا تا چند روز دیگه تمومه و میدمش زرین پال که منتشر کنه .
واقعا دست مریزاد دمت گرم . عالی بود کارت تو این مدت کم.

تمام شد خبرشو به ما هم بده

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
اسکریپت رو تحویل زرین پال دادم بزارن تو سایتشون .

و قرار شد بعد تست کردن خبر بدن تا ما برای اولین بار تو پرشین اسکریپت منتشرش کنیم .

 

razeqi

کاربر عضو
23/7/11
176
1
16
زرین پال درگاه رو توی سایتش گذاشته

سیستم کامل رو باید از کجا دانلود کرد؟

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
زرین پال درگاه رو توی سایتش گذاشتهسیستم کامل رو باید از کجا دانلود کرد؟
همونی که دادم زرین پال گذاشته ، اسکریپت + زرین پال هستش .

یعنی اگه شما اونو از زرین پال دانلود کنین و نصبش کنین اسکریپت نصب میشه که داخل تنظمیات دروازه پرداختش ، زرین پال هستش که باید مرچنتتون رو وارد کنید . من اسکریپت رو به آقا محمد دادم بزاره تو سایت ولی بنده خدا بدجور سرش شلوغه .

 

razeqi

کاربر عضو
23/7/11
176
1
16
نصب کردم

خوب کار میکرد

فقط یه مشکل کوچیک داره

در اگهی ها به جای کلمات فارسی همش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد.

ببینید



 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
والا این مشکل دو دلیل داره که یکیش دیتابیس بود . که utf 8 کردم . احتمالا مشکلش بخاطر bom هست که فایل های php رو با نوت پد ++ اکی کنین .

آموزش تو لینک زیر هست :



فقط یه نکته رو بگم . موقع تعریف پلن های حساب کاربری .تیک تسویه حساب فوری رو نزنین . من حتی از فرانت اند سایت برداشتمش . تو مدیریت هم فک کنم توضیحش رو نوشتم . این قسمت تو ایران بی مصرفه .

چون منظورش اینه که به محض اینکه طرف روی تسویه حساب زد پول از حساب مدیر سایت کم میشه و به حساب کاربر فرستاده میشه که چنین چیزی تو بانکهای ایرانی وجود نداره و مستنداتی هم ازش ندیدم . به همین دلیل تو کد های درگاهشم این قسمت رو لحاظ کردم که اگه مدیر اشتباها تسویه حساب فوری رو فعال کرد . برای کاربر فرقی نکنه و متوجه موضوع نشه .

 

tophost

تازه وارد
16/11/13
1
0
1
سلام

قبل از هر چیز لازمه که از استاد گرامی تشکر کنم بابت زحمتی که برای این اسکریپت کشیدند

راستش من این اسکریپت را نصب کردم و هیچ مشکلی نداره جز همون ؟؟؟؟؟ که موقع وارد کردن کلمات فارسی نشون می دهد

دیتا بیس ها همه utf8 هست و طبق آموزش جنابعالی در خصوص UTF-8 With out BOM کردن هم من فایل های سورس و پی اچ پی های روت و قالل را چک کردم که همشون UTF-8 With out BOM بود

راستش نمی دونم مشکل دیگه از کجا می تونه باشه !!!

خواهش می کنم کمک کنید تا این مشکلم حل بشه

با تشکر

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
یکم گیرم باید سر وقت بررسیش کنم . خبر میدم

 

hoseint

تازه وارد
25/8/14
5
0
1
یکم گیرم باید سر وقت بررسیش کنم . خبر میدم
سلام من این اسکریپت را نصب کردم ولی داخل قسمت شارژ حساب داخل پنل کاربری اصن همه چیزش قاطیه و نمیدونم باید چیکارش کنم.

چیکارش کنم؟

 

hoseint

تازه وارد
25/8/14
5
0
1
تصویر یا ادرس وب سایت لطفا
سلام آدرس وبسایتم اینه


کد:
http://buxmellat.ir/
مشکل قبلی حل شد ولی توی قسمت مدیریت این اسکریپت هر کاری میکنم نمیشه تبلیغ کلیکی بزارم مینویسه همه فیلد ها را پر کنید ولی همه فیلد ها پره. میتونی بری توی قسمت مدیریت سایتم و ببینی (رمزش همون رمز پیشفرضه)

admin demopass 123456

لطفا بگید چیکارش کنم؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

alijonlover

تازه وارد
13/10/14
1
0
1
سلام ببخشید دوستان مشکل علامت سوال شدن فارسیش حل شد؟اگر میشه توضیح بدید لطفا

و یه مشکل دیگه که درآمد هارو دلاری می نویسه مثال : 12.20 تومان میشه کاریش کرد که نقطه وسطشو برداشت؟ بشه 1220 تومان ؟؟؟

:( :(