اضافه کردن دکمه add_to_cart درصفحه اصلی برای محصول

alexsbr

تازه وارد
سلام دوستان بنده تو صفحه فروشگاه اصلی با رفتن موس روی محصول یه جعبه قرمز رنگی میاد برای اضافه کردن به سبد خرید حالا اگر بخوام یه دکمه شبیه تصویری که گذاشتم در همون صفحه زیر هر محصول بذارم باید چکار کنم ؟؟ (درتصویر توضیح بارسم شکل داده شده)

You must be registered for see images attach

alexsbr

تازه وارد
کسی نیست کمکم کنه هزینه اون هم پرداخت میکنم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهتر نیست آدرس سایتتون رو قرار بدید . تا بشه یه بررسی اجمالی کرد به صرف یک عکس که برخی اوقات نمیشه کار رو پیش برد

موفق باشید

alexsbr

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

بهتر نیست آدرس سایتتون رو قرار بدید . تا بشه یه بررسی اجمالی کرد به صرف یک عکس که برخی اوقات نمیشه کار رو پیش برد

موفق باشید
سلام خیلی ببخشید هواسم نبود اصلا

ادرس سایت :

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این کد رو در زیر amount بعد از <span/> قرار میدی محل قرارگیری amount رو خودت باید پیدا کنی چون نه قالب رو دارم و نه امکانش رو

<a tabindex="0" rel="nofollow" href="/?add-to-cart=7637" data-quantity="1" data-product_id="7637" data-product_sku="" class="button button add_to_cart_button ajax_add_to_cart">افزودن به سبد خرید</a>

البته این کد درست و کامل نیست کافیه شما اول این کد رو پیدا کنی و خامش رو عینا در نقطه ای که بهت گفتم کپی کنی

ضمنا بهتره این css رو هم تغییراتی بدی

موفق باشید

alexsbr

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

این کد رو در زیر amount بعد از <span/> قرار میدی محل قرارگیری amount رو خودت باید پیدا کنی چون نه قالب رو دارم و نه امکانش رو

<a tabindex="0" rel="nofollow" href="/?add-to-cart=7637" data-quantity="1" data-product_id="7637" data-product_sku="" class="button button add_to_cart_button ajax_add_to_cart">افزودن به سبد خرید</a>

البته این کد درست و کامل نیست کافیه شما اول این کد رو پیدا کنی و خامش رو عینا در نقطه ای که بهت گفتم کپی کنی

موفق باشید
ممنون ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین چون من تقریبا همه فایلای قالب رو گشتم حتی فایل single . single-cotent ولی نتونتستم کد add-to cart پیدا کنم معمولا تو کدوم فایل ها هستش؟؟ اگه یوزر پسورد هاست بدم میتونید پیدا کنید برام؟؟

alexsbr

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

موفق باشید
این فایل پیدا کردم بیزحمت ببینید تواین نیست

You must be registered for see images attach

بالا