اعمال شدن کوپن و عدم تغییر قیمت | مشکل خرید مهمان

tafrid

تازه وارد
سلام

کوپن در سبد خرید اعمال میشه اما قیمتها تغییر نمیکنه. یعنی پیغام میده که کوپن اعمال شد اما هیچ تغییری روی قیمتها و سبد خرید ایجاد نمیشه.(البته یکبار وسطا اعمال شد و بعد از اون هیچی)

کارایی که انجام دادم:
کل فایلهای wp-admin - wp-icludes رو عوض کردم
کل پوشه woocommerce رو عوض کردم با نسخه اصلی
توی کوپن فقط از حروف استفاده کردم
تمام پلاگینهارو غیر فعال کردم
روی تم 2015 بدون هیچ پلاگینی بغیر از ووکامرس تست کردم

و یچیز دیگه اینکه اگر بعنوان مهمان وارد بشی بعد از "افزودن به سبد خرید" وقتی "نمایش سبد خرید" رو بزنی میگه سبد خرید شما خالی است.

چند روز پیش پلاگین woo export csv نال شده استفاده کردم سایت کلا سفید شد. پاکش کردم و دیتابیسی که قبل از اجراش بک آپ گرفته بودم رو آپلود کردم. البته قبل از این پلاگین نال شده تست نگرفته بودم اینچیزارو ببینم درسته یا نه. امکان داره از قبلش هم خراب بوده.

ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بعید میدونم مربوط به پلاگین مذکور باشه

پلاگین کش استفاده نمی کنید احیانا؟

tafrid

تازه وارد
از w3 total استفاده میکنم.

معمولا زمانی که تغییرات دارم غیر فعالش میکنم.

tafrid

تازه وارد
الان ی مشکل دیگه هم هست که میخاستم تو ی تایپیکه دیگه عنوان کنم اما فکر کنم منشأش با همین مشکلات یکی باشه اینه که: توی استفاده از پلاگین ارسال پستی وقتی دو حالت تعریف میشه، اگه بخای از طریق رادیو باتن اونیکیرو انتخاب کنی، بازم میاد روی همون قبلی. پلاگین table rate رو استفاده میکردم. گفتم شاید مشکل از اونه. پلاگینو عوض کردم امروز بازم همون مشکل هست. روی قالب 2015 هم همینطوره! با غیر فعال بودن تمام پلاگینها هم همینطور!

فکر کنم مربوط به یکی از تنظیمات ووکامرس باشه. چون لابلای کار که داشتم تنظیماتو تغغیر میدادم و تست میکردم، یبار کوپن اعمال شد و قیمت هم تغییر کرد.

بنظر شما چکار کنم؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

tafrid

تازه وارد
با تغییر تقریبا تمام آپشنهای ووکامرس امتحان شد! :45:
با یک یوزر دیگه روی یک مرورگر دیگه هم امتحان شد! :-s

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
افزونه کش رو به کل حذف کنید و از  wp-config نیز اطلاعاتش رو حذف کنید

از table rate استفاده نکنید (منسوخ شده)

ووکامرس بروز شده + وردپرس بروز شده + قالب 2016 ازمایش کنید.

بالا