افرونه پیش پرداخت ووکامرس

majid555

تازه وارد
عرض سلام و ادب خدمت دوستان و اساتید محترم

افزونه ای جهت پیش پرداخت در ووکامرس می خواستم که بشود مثلا یک محصولی که 500 هزار تومان قیمت دارد را به صورت پیش پرداخت ابتدا 200 هزار تومان پرداخت شود و بعداز تکمیل سفارش مشتری باقیمانده مبلغ را پرداخت نماید.

ممنون از راهنمایی های ارزنده شما بزرگواران

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این افزونه در مجموعه yith وجود داره خود بنده نیز ازش دارم استفاده می کنم البته نه به این روش که شما نوشتی چون بار حقوقی داره و مشکلات زیادی هم برای فروشنده و هم خریدار به وجود میاد پس لطفا دقت کنید راه اشتباه رو نرید .

YITH WooCommerce Deposits and Down Payments Premium

البته افزونه گراویتی فرم هم می تونه استفاده بشه که امکانات بیشتری هم داره در هر دو تاش استفاده از درگاه پرداختهای وکامرس هست

موفق باشید

majid555

تازه وارد
خیلی ممنونم از راهنمایی تون

فقط دقت کنید اول اینکه لطف کنید لینک دانلود هم بذارید 

دوم اینکه این افزونه تخفیف هست و قیمت داینامیک مطمئن هستید دقیقا قابلیتی که من میخوام رو جواب میده؟

Ehs@n

کاربر عضو
خیلی ممنونم از راهنمایی تون

فقط دقت کنید اول اینکه لطف کنید لینک دانلود هم بذارید 

دوم اینکه این افزونه تخفیف هست و قیمت داینامیک مطمئن هستید دقیقا قابلیتی که من میخوام رو جواب میده؟
افزونه تخفیف نیست ! 
مجدد بررسی کنید
این دقیقا افزونه ای که میخواستید

majid555

تازه وارد
اگه کسی از دوستان من جمله آقای جاوید عزیز که فرمودن افزونه رو استفاده می کنن نسخه فارسی و بدون مشکل رو دارن بذارن ممنون میشم یا ترجمه کنید کلا چند جمله که به کاربر نمایش داده میشه ترجمه بشه ممنون میشم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

بنده نیز همین افزونه رو احسان دوباره گفتن اول معرفی کردم خدمتتون . ضمنا به نوشته خودتون یکبار مراجعه کنید شما افزونه تخفیف نخواستید افزونه پیش پرداخت خواستید این افزونه این جوریه که شما مثلا یه محصول گذاشتی 500 تومن می خوای پیش پرداختی معادل 200 تومن رو بگیری این همون کار و انجام میده . ضمن اینکه از داخل افزونه و بخش خرید وکامرس قابلیت اضافه کردن و اعمال تخفیف رو هم داره ضمن اینکه در نهایت در حساب مشتری لینکی میذاره که کاربر بتونه پرداخت آنلاین رو هم بعدا از داخل حسابش انجام بده این یعنی این افزونه فکر همچیش رو کرده .

برای گرفتن لینکش یه بار حداقل داخل انجمن رو بگردید بد نیستا !!! ضمن اینکه این مجموعه همیشه برای بیشتر افزونه هاش یه نمونه رایگان تو مخزن وردپرس داره بگردی می پیدایی .

این پایینی لینکی که دوستان گذاشتن

تو این مجموعه همین افزونه است ولی بروزرسانی جدید سخت گیر میاد یعنی الان هستش { ولی بدبختی نال هم هزینه بر شده }  ، فارسی سازی رو هم خودتون زحمت بکشید هم فایل زبان توش هست هم داخل تنظیماتش کمی از تغییرات وجود داره .

خواستید نمونه ببینید تو سایت بنده قسمت فروشگاه یه نمونه فعال هستش {تبلیغ نیستا :-/ }

موفق باشید.

majid555

تازه وارد
دوست عزیز ممنون از راهنمایی های قشنگ و تیکه دارتون :->

حالا یه لطف میکنه کسی اگه شورتکدش رو هم میدونه بذاره که در افزونه پیامک ووکامرس ازش استفاده کنم

مثال زیر 

سلام {b_first_name} عزیز
سفارش {order_id} دریافت شد و هم اکنون در وضعیت در انتظار پرداخت می باشد
آیتم های سفارش : {all_items}
شماره تراکنش : {transaction_id}

مبلغ کل سفارش : {price} مثلا 800 هزار تومن

مبلغ پیش پرداخت: {؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟} مثلا 200 هزار تومن

مبلغ باقیمانده: {؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟} مثلا 600 هزار تومن

با تشکر از همه ی عزیزان

بالا