افزایش بازدید سایت

• نویسنده موضوع H@3!N
  • تاریخ شروع

H@3!N

تازه وارد
سلام من حدود 2 هفته هست که سایتم را را اندازی کردم و مطالب جدید توش میزارم بدون کپی از سایتهای دیگه و افزونه ی seo هم نصب کردم و توی موتورهای جستجو هم ثبت کردم ولی بازدید سایتم خیلی پایینه حتی شاید روزی 10 نفر هم بازدید نداشته باشم در صورتی که سایتهای رغیب توی مدت کمی که راه اندازی شدن روزانه بیشتر از 3000 بازدید کننده دارن و من نمیدونم اونا چکار میکنن !

لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم ؟ میخوام یکم بازدیدم بره بالا و توی سایتهای پربازدید تبلیغات بدم ولی اینقدر آمارم پایینه که الان فقط پولم حروم میشه .

من مطالب سئوی توی نت را خوندم و انجام دادم و توی همه ی سایتهای اشتراک لینک هم سایتم را ثبت کردم ولی اصلا فرقی نداره !

لطفا راهنماییم کنید ! :(

IAMIR

کاربر عضو
به صدتا عامل بستگی داره .

آدرس سایت لطفا .

ولی شما باید حالا حالا صبر کنی .

H@3!N

تازه وارد
به صدتا عامل بستگی داره .آدرس سایت لطفا .

ولی شما باید حالا حالا صبر کنی .
لطفا راهنماییم کنید عواملش چی هستن ؟ چه کارهایی ممکنه باعث بلاک شدن از طرف گوگل بشه ؟

اینم آدرس سایتم :

من سایتهایی را میشناسم توی کمتر از 1 ماه بازدیدشون شدید بالارفته !

یعنی کاری نباید انجام بدم ؟ چه مدت طول میکشه ؟

mostafa98

کاربر عضو
سلام

دوست گرامی

از این استفاده کن به اندازه کافی بازدیدت هم افزایش میکنه هم ورودی بیشتری به سایتت میاد

کد:
http://shortli.tk/V
موفق باشی

H@3!N

تازه وارد
سلامدوست گرامی

از این استفاده کن به اندازه کافی بازدیدت هم افزایش میکنه هم ورودی بیشتری به سایتت میاد

کد:
http://shortli.tk/V
موفق باشی
ممنون

من از افزونه ی wordpress seo استفاده کردم و کل مطالبم با اون سئو شده و اگر پاکش کنم بخوام این را نصب کنم فکر کنم همه چیز به هم بریزه .

اگر دقت کنید پست بالا که آدرس سایتم را گذاشتم کنار عنوان یک خط تیره هست . این برای چیه ؟ توی گوگل هم سرچ کنم این خط تیره هست ولی توی بینگ نبود !

فکر میکردم بخاطر عنوان کوتاه هست که قبلا رفتم بیشترش کردم ولی بازم خط تیره هست !

mostafa98

کاربر عضو
سلام

این نرم افزاره توی کامپیوترت نصبش میکنی و از سایتت بازدید میکنی

آدرس پست های سایت رو بهش میدی تا بازدید کنه از سایتت

مسیر آدرس دادن به پست های سایتت اینطوری هست

C:\Program Files\AlexaBooster\P-r-o-x-y\URLs

مشکلی بود در خدمتم

gilar

کاربر عضو
سلاماین نرم افزاره توی کامپیوترت نصبش میکنی و از سایتت بازدید میکنی

آدرس پست های سایت رو بهش میدی تا بازدید کنه از سایتت

مسیر آدرس دادن به پست های سایتت اینطوری هست

C:\Program Files\AlexaBooster\P-r-o-x-y\URLs

مشکلی بود در خدمتم
پس لینک نرم افزار کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mostafa98

کاربر عضو
سلام

لینکش رو بالا گذاشته بودم که بعد از باز کردن لینک در سمت راست و بالای سایت بر روی ادامه کلیک کن تا دانلود نرم افزار شروع بشه

لینک دانلود :

کد:
[B]http://shortli.tk/V[/B]

H@3!N

تازه وارد
سلام لینکش رو بالا گذاشته بودم که بعد از باز کردن لینک در سمت راست و بالای سایت بر روی ادامه کلیک کن تا دانلود نرم افزار شروع بشه

لینک دانلود :

کد:
[B]http://shortli.tk/V[/B]
این باعث مشکلاتی نمیشه یا گوگل بفهمه که میخوایم گولش بزنیم و یا مشکلات دیگه ؟

MR AMIR-KHORE

تازه وارد
به نظر من بهترین و موثر ترین راه تبلیغاته (اگر پولت میرسه هم برو بنر بساز و بده سایتای دیگه برای تبلیغ بذارن) و در کنار این تا میتونی برو تبادل لینک کن منم مثل تو سایتم اولش بازدید روزی 10-20 بود ولی الان حداقل 500 تا بازدید روزانه داره ;)

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام ، این طور نرم افزار ها و همچنین سایت های بازدید نه تنها کمکی به شما نخواهند کرد بلکه باعث ضرر شما هم هستند

همون طور که دوستمون گفتم باید صبر کنید تا مدتی از افتتاح سایت شما بگذره

چیزهایی که موثر هست در بالا بردن بازدید:

استفاده از کلمات کلیدی مناسب

کپی نکردن مطالب

سئو کردن قالب

تبلیغات در سایت های پر بازدید

و ...

همه ی این موارد دست به دست هم میدن تا شما یک سایت پر بازدید داشته باشید

موفق باشید

H@3!N

تازه وارد
به نظر من بهترین و موثر ترین راه تبلیغاته (اگر پولت میرسه هم برو بنر بساز و بده سایتای دیگه برای تبلیغ بذارن) و در کنار این تا میتونی برو تبادل لینک کن منم مثل تو سایتم اولش بازدید روزی 10-20 بود ولی الان حداقل 500 تا بازدید روزانه داره ;)
تبادل لینک تا قبل از الگوریتم جدید گوگل کاربرد داشت و حالا دیگه تاثیر نداره و شاید باعث کم شدن رتبه بشه .

فقط لینک کردن سایت توسط یک سایت پربازدید میتونه موثر باشه .

من قصد تبلیغ دادن و پول خرج کردن دارم ولی الان بازدید سایتم زیادی پایینه و باعث هدر رفتن پولم میشه . میخوام یکم سایتم بازدیدش بالابره و بعد به یک حدی که رسید براش خرج کنم .

mostafa98

کاربر عضو
این باعث مشکلاتی نمیشه یا گوگل بفهمه که میخوایم گولش بزنیم و یا مشکلات دیگه ؟
نه خیالت جمع در واقع کار اصلی این نرم افزار بهینه سازی رتبه الکسا هستبابت موتورهای جستجو هم خیالت راحت باشه نه بلوک میشه سایت نه تو لیست سیاه میرهکاملا قانونی هستسایت اصلی نرم افزار : توی نت از این نرم افزار های فیک توی ایران زیاد استفاده کردن به خاطر همین میگنکه به درد نمیخوره من دارم استفاده میکنم نه بلوکه شده سایتم نه توی لیست سیاه موتورهای جستجو رفته

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بحثی که هستش. از من میشنوید، اصلا الکسا رو ملاک قرار ندید! بازدید سایت نشانگر موفقیت یک سایت نیست...

hamid_00a

کاربر عضو
نه خیالت جمع در واقع کار اصلی این نرم افزار بهینه سازی رتبه الکسا هستبابت موتورهای جستجو هم خیالت راحت باشه نه بلوک میشه سایت نه تو لیست سیاه میرهکاملا قانونی هستسایت اصلی نرم افزار : توی نت از این نرم افزار های فیک توی ایران زیاد استفاده کردن به خاطر همین میگنکه به درد نمیخوره من دارم استفاده میکنم نه بلوکه شده سایتم نه توی لیست سیاه موتورهای جستجو رفته
شما که سایت خودت هنوز روی 6 میلیون هست ولی این چیزا اصلا بدرد نمیخوره بنظر من شما برو توی فروم های مربوطه یا فروم های شناخته شده مطلب بزار بعد منبع رو بزن سایت خودت بعد امضاتم توی فروم ها بزار تمام سایت های بزرگ فروم دارن و این خیلی تاثیر گذاره به شخصه من از سایت شما خوشم اومد بهترین کار که بازدید واقعی داشته باشی همینه + تبادل لینک

بالا