افزودن به سبد خرید در پست های معمولی؟

anzanonline

تازه وارد
با سلام
یه سوال داشتم که شاید سوال خیلی از بازدید کننده های وب سایت شما باشه
میخواستم بپرسم که چه جور میشه با ووکامرس یا هر چیز فروشگاهی دیگه یک سایت مثلا آموزشی علمی یا هر چیزی به جز فروشگاه رو در ادامه مطلب یا توضیحات اش امکان خرید محصول هم باشه سبد خرید داشته باشه دقیقا سوالم اینکه چه جور تویی پست معمولی دکمه افزودن به سبد خرید بزاریم ؟ 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با شورت کد ها میتونید کافیه کد محصول رو بگذارید درونش تا دکمه افزودن به سبد بیاد

کد:
[add_to_cart id="99"]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anzanonline

تازه وارد
سلام ممنون از جواب تون و وقتی که گذاشتید

میشه بگید این کد رو کجا باید قرار بدم توی کد های اچ تی ام ال یا همون خود ارسال پست اگه این کد برنم میشه دکمه ؟ اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم توی نت در مورد این بحث خیلی کم صحبت شده در حالی که اکثر سایت های غیر فروشگاهی هم یه محصول برای فروش دارن 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نیاز به حالت کد نداره... به صورت عادی توی ویرایشگر بزارید...

شناسه محصولات هم که به راحتی میتونی بدست بیاری...

anzanonline

تازه وارد
نیاز به حالت کد نداره... به صورت عادی توی ویرایشگر بزارید...

شناسه محصولات هم که به راحتی میتونی بدست بیاری...
امتحان کردم کدی که نوشتید اما جواب نداد اگه میشه دقیقا بگید باید چکار کنم 

این کد ها رو استفاده کردم شد اما من افزودن به سبد خرید نیاز دارم

[woocommerce_cart]
[woocommerce_checkout]
[woocommerce_order_tracking]
[woocommerce_my_account]

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

لطفا آدرس سایت و نام قالبتون رو اعلام بفرمایید

موفق باشید

anzanonline

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

لطفا آدرس سایت و نام قالبتون رو اعلام بفرمایید

موفق باشید
سلام مرسی از وقت که میزارید

سایت رو هنوزرو هاست قرار ندادم 

میخوام یه سایت کالج اموزشی باشه کاربر بتونه بیاد به دوره انتخاب کنه ثبت نام کنه و پرداخت آنلاین اگه کمک کنید ممنون میشم یه قالب انتخاب کردم که زیاد جالب نبود واسه این کار میخوام عوض کنم هنوز قالب خوبی پیدا نکردم 

دقیقا یه سایت مثل این سایت با این امکاناتی که داره مشه بگید اصلا با ووکارمس یا ورد پرس میشه همچین سایتی ساخت ؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اولی رو میشه گفت اختصاصی نوشتن ولی دومی با جوملا کار شده و امکان استفاده با وردپرس هست ولی باید بگردید تا قالب مناسبی رو پیدا کنید

ضمنا یادتون رفت اسم قالبتون رو حداقل بگید از روش بشه راهنمایی کرد چون برخی قالبها امکان شورت کد قرار دادن تو بخش فروشگاهی یا سایر رو دارند.

یه نکته دیگه اینکه مشکلات بر روی هاست راحتر امکان رفع داره تا روی xamp چون شما از تمام ظرفیت استفاده میکنید می تونید در یک زیر پوشه کارتون رو انجام بدید و بعد به اصلی انتقال بدید

موفق باشید

anzanonline

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

اولی رو میشه گفت اختصاصی نوشتن ولی دومی با جوملا کار شده و امکان استفاده با وردپرس هست ولی باید بگردید تا قالب مناسبی رو پیدا کنید

ضمنا یادتون رفت اسم قالبتون رو حداقل بگید از روش بشه راهنمایی کرد چون برخی قالبها امکان شورت کد قرار دادن تو بخش فروشگاهی یا سایر رو دارند.

یه نکته دیگه اینکه مشکلات بر روی هاست راحتر امکان رفع داره تا روی xamp چون شما از تمام ظرفیت استفاده میکنید می تونید در یک زیر پوشه کارتون رو انجام بدید و بعد به اصلی انتقال بدید

موفق باشید
ممنون واقعا مرسی از لطف شما دوست عزیز

قالب academy رو امروز انتخاب کردم واسه این کار فکر کنم جواب بده چون سایت دوره های آموزشی هست

اگه اطلاعاتی راجب این قالب دارید و شورت کد گفته بودم بزارید ممنون میشم 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

قالبی رو که انتخاب کردید خیلی خوبه این قالب رو هم به عنوان پشتیبان قالب انتخابیتون نگاه کنید WPLMS Learning Management System

تجربه ای از این قالب ندارم ولی براتون نگاه میندازم و براتون مینویسم

موفق باشید

anzanonline

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

قالبی رو که انتخاب کردید خیلی خوبه این قالب رو هم به عنوان پشتیبان قالب انتخابیتون نگاه کنید WPLMS Learning Management System

تجربه ای از این قالب ندارم ولی براتون نگاه میندازم و براتون مینویسم

موفق باشید
مرسی خیلی بزرگواری 

قالب اکادمی رو برداشتم دارم کامل اش می کنم فقط یه چیزی که هست میخوام وقتی کاربر ثبت نام می کنه بعد که وارد میشه فقط بتونه دوره های که ثبت نام کرده بتونه فیلم هاشون رو ببینه و لییست دوره های که ثبت نام کرده رو براش نمایش بده کار کردید همچین موضوعی رو ؟

anzanonline

تازه وارد

قالب اکادمی رو برداشتم دارم کامل اش می کنم فقط یه چیزی که هست میخوام وقتی کاربر ثبت نام می کنه بعد که وارد میشه فقط بتونه دوره های که ثبت نام کرده بتونه فیلم هاشون رو ببینه و لییست دوره های که ثبت نام کرده رو براش نمایش بده کار کردید همچین موضوعی رو ؟

بالا