افزودن به سبد خرید کار نمیکنه

amir_gh

تازه وارد
سلام دوستان 

مشکلی که جدیدا باهاش مواجه شدم اینه که دکمه افزودن به سبد خرید رو که میزنم پیام میده که افزوده شد اما سبد خالی میمونه. نکته عجیبش اینه که تو صفحه اصلی فروشگاه اگه افزودن به سبد رو بزنم اضافه میکنه (تو widget نشون میده اضافه شده)  اما وقتی وارد سبد میشم میگه سبد خالیه

تا جایی هم که خاطرم هست افزونه جدیدی نصب نکردم که تاثیر بذاره

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

مطمئن بشید این گزینه در داخل برگه (دقت کنید حتما برگه باشد )ایجاد شده باشد .

[woocommerce_cart]

موفق باشید

amir_gh

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

مطمئن بشید این گزینه در داخل برگه (دقت کنید حتما برگه باشد )ایجاد شده باشد .

[woocommerce_cart]

موفق باشید
در برگه ای به نام سبد خرید این کد وجود داره 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

منظور بنده هم همین است آیا همانطور که این کد در این برگه وجود دارد در ساختار قالب شما و وکامرستان به عنوان سبد خرید تعریف شده است یا خیر

کافیست به قسمت وکامرس - پیکربندی - تسویه حساب مراجعه کنید و از فعال بودن این برگه ها مطمئن شوید ،

ضمنا کافیست جهت صحت کارکرد وکامرس آنرا با یکی از قالبهای پیش فرض وردپرس تست بگیرید در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد احتمالا نیازمند تغییراتی در قالب فعلیتان خواهید بود

موفق باشید

amir_gh

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

منظور بنده هم همین است آیا همانطور که این کد در این برگه وجود دارد در ساختار قالب شما و وکامرستان به عنوان سبد خرید تعریف شده است یا خیر

کافیست به قسمت وکامرس - پیکربندی - تسویه حساب مراجعه کنید و از فعال بودن این برگه ها مطمئن شوید ،

ضمنا کافیست جهت صحت کارکرد وکامرس آنرا با یکی از قالبهای پیش فرض وردپرس تست بگیرید در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد احتمالا نیازمند تغییراتی در قالب فعلیتان خواهید بود

موفق باشید
ممنون از راهنماییتون

برگه ها رو عکس گرفتم. درست هست.

با قالب ۲۰۱۶ هم تست کردم باز هم همین مشکل هست. 
You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
از مسیر گفته شده نیز عکسی قرار بدید

قسمت وکامرس - پیکربندی - تسویه حساب

موفق باشید

amir_gh

تازه وارد
سلام دوستان

مشکل بنده موقتا حل شد. پلاگین WooCommerce Multilingual رو غیر فعال کردم و ظاهرا مشکل حل شد. اما در آینده نزدیک به این پلاگین نیاز پیدا میکنم. میخام سایت رو دوزبانه کنم. راه حلی در این زمینه اگه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

تا جایی که یادمه این پلاگین خیلی وقته نصب هست و ووکامرس راحت اجرا میشد و مشکلی نداشت. فکر کنم در بروزرسانی اخیر ووکامرس این مشکل ایجاد شده

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

همیشه احتمال تداخل افزونه ها در کد ها یا فایلهای فراخوان وجود داره ضمن اینکه اطمینان از هماهنگی با نسخ جدید رو خودتون باید دقت کنید (در هنگام نصب یک افزونه از مخزن دقت کرده باشید می نویسه که آیا با وردپرس یا وکامرس شما هماهنگ هست یا خیر یا در قسمت تغییرات ذکر میشه)

موفق باشید

بالا