سلام دوستان کسی می دونه چه طوری میشه دکمه دانلود به پلیر موزیک خود وردپرس اضافه کرد؟
MohsenGraph تازه وارد 5/8/15 #2 سلام دوستان کسی می دونه چه طوری میشه دکمه دانلود به پلیر موزیک خود وردپرس اضافه کرد؟
Q Qalekhani قلعهخانی 6/8/15 #3 MohsenGraph گفت: سلام دوستان کسی می دونه چه طوری میشه دکمه دانلود به پلیر موزیک خود وردپرس اضافه کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... این دو آموزش می توانند به شما کمک کنند : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
MohsenGraph گفت: سلام دوستان کسی می دونه چه طوری میشه دکمه دانلود به پلیر موزیک خود وردپرس اضافه کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... این دو آموزش می توانند به شما کمک کنند : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
MohsenGraph تازه وارد 6/8/15 #4 Reza-G گفت: این دو آموزش می توانند به شما کمک کنند : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... از کمک شما ممنونم من آموزش نخست رو ندیده بودم ولی الان نگاه کردم چیزی سر در نیاوردم که کدها رو باید کجا اضافه کنم آموزش دوم رو قبل از اینکه این تاپیک رو ایجاد کنم دیده بودم اما من تو قالب ترنج امتحان کردم کار نکرد.
Reza-G گفت: این دو آموزش می توانند به شما کمک کنند : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... از کمک شما ممنونم من آموزش نخست رو ندیده بودم ولی الان نگاه کردم چیزی سر در نیاوردم که کدها رو باید کجا اضافه کنم آموزش دوم رو قبل از اینکه این تاپیک رو ایجاد کنم دیده بودم اما من تو قالب ترنج امتحان کردم کار نکرد.