افزودن گزینه های دلخواه در صفحه توضیحات محصول

Masoudpsp

تازه وارد
سلام دوستان و اساتید محترم

همونطور که از تیتر تاپیک معلومه من در قسمت نمایش محصول علاوه بر صفت های دخواهی که می دم می خوام یه قسمت مثلا در فروشگاه های لباس دیدی که چارت سایز داره نمایان میشه . من اونو میخوام بسازم دقیقا کجا باید دستکاری شه قالبمم woostore هستش .

لازم به ذکره این چارت در دستهع بندی های مختلف فرق داره.

اگه یه نوشته هم باشه روش بزینیم و چارت را به صورت عکسم نمایش بده کفایت می کند .

دوستان آیا راهی داره؟ ;)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ابزارک ***** ووکامرس موجود هست که میتونید بر اساس صفت های مختلف انجام بدید

Masoudpsp

تازه وارد
ممنون دوست من اما من منظور اینه نه فرمایش شما

ملاحضه فرمایید :

[gal]/0/

Masoudpsp

تازه وارد
ممنون دوست من اما من منظور اینه نه فرمایش شما ملاحضه فرمایید :

[gal]/0/

کسی از دوستان مشکل منو میتونه حل کنه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دقیقا منظور شما کدام قسمت هست؟

Masoudpsp

تازه وارد
دوست عزیزم منظورم این گزینست تو نمونه سایت فوق مشاهده کنید.

من میخوام بتونم این چارتو برای محصولاتم بزارم البته همه دسته هام نمی خوام یه چارت داشته باشه می خوام جوری اوکی شه هر دسته بندی یه چارت خاص خودش را داشته باشد مثلا مثل این فروشگاه های لباس که برای لباس یه چارت دارند مثل و برای شلوار هم یه چارت دیگه

امیدوارم منظورمو خوب انتقال داده باشم

منتظرم دوست عزیز بازم ممنون که پاسخ گو هستید

payamf1

تازه وارد
من میخوام توی بخش سفارش محصول فیلد دیگه ای رو هم اضافه کنم که مشتری موظف باشه حتما واردش کنه.

مثلا من اکانت میخوام درست کنم پس حتما بخشی به نام "ایمیل درخواستی" لازم دارم تا مشتری هنگام سفارش جدای از ایمیلی که واسه سفارش ارائه میده ، ایمیل مخصوص ساخت اکانت رو هم بفرسته

آیا راهی داره این کار؟

Masoudpsp

تازه وارد
دوست عزیزم منظورم این گزینست تو نمونه سایت فوق مشاهده کنید.من میخوام بتونم این چارتو برای محصولاتم بزارم البته همه دسته هام نمی خوام یه چارت داشته باشه می خوام جوری اوکی شه هر دسته بندی یه چارت خاص خودش را داشته باشد مثلا مثل این فروشگاه های لباس که برای لباس یه چارت دارند مثل و برای شلوار هم یه چارت دیگه

دوستان کسی این موضوع رو میدونه ؟ بدجوری گیرمممممممممممممممم :63:

IAMIR

کاربر عضو
خیلی ساده هست . جدول را درست کن .

کد html آخر محصول تو صفحه html اضافه کن . هر محصولی می خوای جدول دلخوات اضافه کن .

اگر هم می خوای خود کار آخر دسته هات اضافه بشه نیاز به برنامه نویسی اختصاصی و ویرایش در قالبته .

Masoudpsp

تازه وارد
دوست عزیزم حق با شماست من به صورت سایتی که به عنوان نمونه دادم میخوام

می خوام به صورت عکس نمایش بده یعنی کلیک روی اون =باز شدن عکس جدول در صفحه

باز راهی هست ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیزم منظورم این گزینست تو نمونه سایت فوق مشاهده کنید.من میخوام بتونم این چارتو برای محصولاتم بزارم البته همه دسته هام نمی خوام یه چارت داشته باشه می خوام جوری اوکی شه هر دسته بندی یه چارت خاص خودش را داشته باشد مثلا مثل این فروشگاه های لباس که برای لباس یه چارت دارند مثل و برای شلوار هم یه چارت دیگه

اون که یک عکس هستش! و ربطی به صفت ها و... نداره! یک لینک ایجاد کردن که تصویر بهش دادن!

Masoudpsp

تازه وارد
محمد جان اینو میدونم صفت نیست . منم میگم چه جوری تو پست من این عکسو بزارم که روش میزنم مثل تصویر محصول تو همون صفحه نمایش بده . این مشکله منه که نیو تب باز می کنه عزیز :D

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تقصیر شماست سوال رو سخت می کنید :دی

کد:
http://wordpress.org/plugins/search.php?q=Lightbox

بالا