افزودن یک مقدار یه یک ویژگی در ووکامرس با PHP

amin7x

تازه وارد
سلام دوستان

من در حال نوشتن یک پلاگین برای سیستم ووکامرس هستم.

در قسمتی از این پلاگین نیاز دارم مقادیری را به یک ویژگی خاص اضافه کنم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

Goback

کاربر عضو
علیکم السلام

متوجه نشدم

منظورت از ویژگی چیه

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سوال بسی گنگ است .

amin7x

تازه وارد
ببخشید که منظورم رو نتونستم واضح برسونم.

به طور کلی من یک ویژگی برای محصولات ایجاد کردم به نام رنگ حالا نیاز دارم که مقادیری رو به این ویژگی اضاف کنم مثل سبز، آبی و.. .

برای این کار می‌ریم توی محصولات -> ویژگی‌ها -> رنگ رو انتخاب می‌کنیم -> بعد از اون در فرم سمت راست اون ویژگی موردنظر رو اضافه می‌:نیم.

حالا من میخوام این فرآیند بالا رو با PHP توی پلاگینم انجام بدم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

باتشکر

@hannanstd.ir

@Goback

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Goback

کاربر عضو
فرض:یه ویژگی به نام color اضافه کردی،ووکامرس یه تاکسونومی میسازه با اسم pa_color

pa مخفف Product Attribute هست.

حالا وقتی مقدار بهش اضافه میکنی در حقیقت به این تاکسونومی یه term اضافه کردی،پس باید از این تابع برای این کار استفاده کنی:

الان مثلا میخوای رنگ آبی رو به این تاکسونومی اضافه کنی:

wp_insert_term( 'Blue', // the term 'pa_color', // the taxonomy array( 'description'=> 'رنگ آبی', 'slug' => 'blue', 'parent'=> 0 ));برای اینکه یه ویژگی جدید بسازی هم این به کارت میاد:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin7x

تازه وارد
فرض:یه ویژگی به نام color اضافه کردی،ووکامرس یه تاکسونومی میسازه با اسم pa_color

pa مخفف Product Attribute هست.

حالا وقتی مقدار بهش اضافه میکنی در حقیقت به این تاکسونومی یه term اضافه کردی،پس باید از این تابع برای این کار استفاده کنی:

الان مثلا میخوای رنگ آبی رو به این تاکسونومی اضافه کنی:

wp_insert_term( 'Blue', // the term 'pa_color', // the taxonomy array( 'description'=> 'رنگ آبی', 'slug' => 'blue', 'parent'=> 0 ));برای اینکه یه ویژگی جدید بسازی هم این به کارت میاد:

برای تست کد اون رو در فایل function.php ریختم اما عمل نکرد.

Goback

کاربر عضو
اسم ویژگیتو بذار color بعد تست کن،انگلیسی باید بذاری،توضیحشو فارسی بذار

بالا