افزونه های همکاری در فروش

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
دو افزونه از شرکت itthinx در این باره وجود داره. وقت تست کردن رو ندارم. دوستان تست کنن و در همین تایپیک اعلام کنن . باقی هم استفاده کنن.

البته برای استفاده از افزونه های بالا، باید این افزونه رو هم نصب کنید.

چند تا افزونه دیگه هم هست از شرکت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

lp5700

تازه وارد
دو افزونه از شرکت itthinx در این باره وجود داره. وقت تست کردن رو ندارم. دوستان تست کنن و در همین تایپیک اعلام کنن . باقی هم استفاده کنن.

البته برای استفاده از افزونه های بالا، باید این افزونه رو هم نصب کنید.

چند تا افزونه دیگه هم هست از شرکت

کاش یه توضیح مختصری هم بدید که چنوع همکاری در فروشی ایجاد میکنند

لینکی

شخص میتونه حالت به فروشگاه داشته باشه برای خودش تو سایت

وغیره

kootlas

کاربر عضو
رو تست کردم به هیچ عنوان استفاده نکنید که یک مشکل بزرگ داره این افزونه پورسانت رو در هنگام on-hold شدن سفارش حساب میکنه نه در زمان نهایی شدن اون، فقط یک نفر متقلب اینو بفهمه کافیه تا جیب شما رو خالی کنه!

lp5700

تازه وارد
رو تست کردم به هیچ عنوان استفاده نکنید که یک مشکل بزرگ داره این افزونه پورسانت رو در هنگام on-hold شدن سفارش حساب میکنه نه در زمان نهایی شدن اون، فقط یک نفر متقلب اینو بفهمه کافیه تا جیب شما رو خالی کنه!
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من میخاستم از این استفاده کنم . یعنی الان استفاده نکنم ؟

kootlas

کاربر عضو
نه استفاده نکنید

پورسانت رو قبل از نهایی شدن خرید محاسبه میکنه و در نتیجه سرتون حسابی کلاه میره

من چند تا افزونه دیگه هم تست کردم همشون این مشکل رو دارن یعنی همین که مشتری منتقل شد به صفحه پرداخت بانک بدون در نظر گرفتن اینکه واقعاً حالا پول رو پرداخت میکنه یا نه اون پورسانت حساب میشه حالا شما حساب کن یه نفر اینو بفهمه از صبح تا شب میشینه محصول سفارس میده همین که رفت تو صفحه بانک بدون پرداخت کردن ریالی بر میگرده و از شما پورسانت میگیره و شما رو سر کیسه میکنه

lp5700

تازه وارد
نه استفاده نکنیدپورسانت رو قبل از نهایی شدن خرید محاسبه میکنه و در نتیجه سرتون حسابی کلاه میره

من چند تا افزونه دیگه هم تست کردم همشون این مشکل رو دارن یعنی همین که مشتری منتقل شد به صفحه پرداخت بانک بدون در نظر گرفتن اینکه واقعاً حالا پول رو پرداخت میکنه یا نه اون پورسانت حساب میشه حالا شما حساب کن یه نفر اینو بفهمه از صبح تا شب میشینه محصول سفارس میده همین که رفت تو صفحه بانک بدون پرداخت کردن ریالی بر میگرده و از شما پورسانت میگیره و شما رو سر کیسه میکنه
خوب مگه من نباید پورسانتو بهش پرداخت کنم ؟

اگه دست من باشه دیگه نمیتونه که

kootlas

کاربر عضو
خوب مگه من نباید پورسانتو بهش پرداخت کنم ؟اگه دست من باشه دیگه نمیتونه که
شما از کجا متوجه میشی که تقلبیه یا واقعی؟ مگر اینکه سایتت خیلی کوچیک باشه و اصلاً فروش نداشته باشی تا بتونی این رو متوجه بشی که در این صورت هم بعید میدونم کسی باهات به عنوان نماینده فروش همکاری کنه

lp5700

تازه وارد
شما از کجا متوجه میشی که تقلبیه یا واقعی؟ مگر اینکه سایتت خیلی کوچیک باشه و اصلاً فروش نداشته باشی تا بتونی این رو متوجه بشی که در این صورت هم بعید میدونم کسی باهات به عنوان نماینده فروش همکاری کنه
خو ادم میاد حسابشو چک میکنه . بعد تو سایت میزنه پرداخت دیگه طرف پرداخت نکنه که نمیزنه !!!

حالا من میخام یه تستش کنم ولی چیزی سر در نیاوردم از طرز کارش شما بلدی یه راهنمایی بکنی مارو ؟

saeedpersian

کاربر عضو
خوب مگه من نباید پورسانتو بهش پرداخت کنم ؟اگه دست من باشه دیگه نمیتونه که
من جاي شما باشم فعلا با همين كار ميكنم و دستي خودم چك ميكنم ببينم اگه خريد واقعي بود پورسانتش رو پرداخت كنم. وقتي هم كه فروشگاهم بزرگ شد و رونق گرفت و بقول شما ديگه وقت اين كارا نشد پس حتما درامدم هم خوب ميشه ... اون موقع هزينه ميكنم ميدم يه افزونه يا اسكريپت بدون ايراد برام مينويسن!

lp5700

تازه وارد
من جاي شما باشم فعلا با همين كار ميكنم و دستي خودم چك ميكنم ببينم اگه خريد واقعي بود پورسانتش رو پرداخت كنم. وقتي هم كه فروشگاهم بزرگ شد و رونق گرفت و بقول شما ديگه وقت اين كارا نشد پس حتما درامدم هم خوب ميشه ... اون موقع هزينه ميكنم ميدم يه افزونه يا اسكريپت بدون ايراد برام مينويسن!
درسته من کاملا با شما موافقم . تست ارزش نداره ادم هزینه کنه و لی اگه بگیره شیوه اون وقت یه افزونه خوب میده ادم مینویسه

فقط یه مشکل من اینه من کار با افزونه رو سر در نیاوردم :(

kootlas

کاربر عضو
من الآن خیلی وقت هست که این افزونه رو پاک کردم اما یادم هست که زمانی که کسی تو پیج مخصوص به این افزونه در سایتم عضو میشد، بعد از عضویت بهش یه لینک اختصاصی سیستم میداد، یه چیزی شبیه این:

yoursite.com/ref_id=214563516

بعد این لینک رو تو سایت خودش برای شما تبلیغ میکرد بعد هر کسی که با این لینک وارد سایت شما میشد و دکمه خرید رو میزد یک مبلغی که از قبل شما تعیین کردید به حساب پورسانت اون شخص افزوده میشد بعد از رسیدن مبلغ همه پورسانت های اون شخص یه میزان خاص اون شخص درخواست پرداخت میداد به شماو شما پرداخت میکردی

lp5700

تازه وارد
من الآن خیلی وقت هست که این افزونه رو پاک کردم اما یادم هست که زمانی که کسی تو پیج مخصوص به این افزونه در سایتم عضو میشد، بعد از عضویت بهش یه لینک اختصاصی سیستم میداد، یه چیزی شبیه این:yoursite.com/ref_id=214563516

بعد این لینک رو تو سایت خودش برای شما تبلیغ میکرد بعد هر کسی که با این لینک وارد سایت شما میشد و دکمه خرید رو میزد یک مبلغی که از قبل شما تعیین کردید به حساب پورسانت اون شخص افزوده میشد بعد از رسیدن مبلغ همه پورسانت های اون شخص یه میزان خاص اون شخص درخواست پرداخت میداد به شماو شما پرداخت میکردی
یه چیزایی فهمیدم ولی نه دقیق که از کجا باید تنظیم کرد اینارو؟

حالا به سوال دیگه

افزونه ایه هست که بشه مانند سایت شخص برای خودش یه حالت فروشگاه درست کنه و اگه کسی از اون بخره براش یه درصد از اون جنس محاسبه شه ؟

kootlas

کاربر عضو
یه چیزایی فهمیدم ولی نه دقیق که از کجا باید تنظیم کرد اینارو؟حالا به سوال دیگه

افزونه ایه هست که بشه مانند سایت شخص برای خودش یه حالت فروشگاه درست کنه و اگه کسی از اون بخره براش یه درصد از اون جنس محاسبه شه ؟
از قسمت تنظیمات افزونه

جواب سوال دومتون رو نمیدونم

بالا