افزونه هوشمند قبل و بعد تصویر

hamid_00a

کاربر عضو
سلام واقعا متاسفم برای سایت هایی مثل راست چین و مارکت وردپرس که هیچ نظارتی روی کاربرا و کسانی که به قول خودشون دارن درامد کسب می کنن ندارن و فقط خوشحالن که داره پول به حسابشون واریز میشه امثال مثل من خیلی هستن که پشیمونن از خرید من چندین افزونه و تم خریداری کردم که هیچ کدوم درست نبودن و همه هم میگن قانونی خریدن مثل چیز دروغ میگن گشتن نسخه نال شده رو پیدا کردن و همون خرابش رو گذاشتن برای فروش به هر حال بنده این افزونه رو خریداری کردم یه تم ووکامرس و چندتا پلاگین دیگه هم بود خریدم که به هر حال اونارو اوکی کردم به هزار زحمت و هزینه ولی این افزونه مشکل داره و هر کار می کنم کار نمی کنه اونجوری که باید کار کنه از دوستا خواهش می کنم یه بررسی بکنید ببینید میتونید بفهمید مشکلش چیه بعد اونو منتشرش کنید جالبه پشتیبانی هم الکی هست تو این سایتا این پلاگین قیمتی نداره ولی وقتی طرف نتونست نصبش کنه گفت برا نصب این 30 تومن میگیرم تا یک سال پشتیبانی می کنم بش میگم پس چرا تو سایت نزدی میگه دوست ندارم حالا حرف حسابت چیه ، ایگنور بلک لیست والا ما یه قرون اینور اونور میشه کلی تنمون می لرزه ولی بعضیا اصلا خیالشون نیست

اینم دموش

پیوست‌ها

• 77831_before-after.zip
    79.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

MahdiY

راهبر انجمن
دوستان توجه فرمایید!

تمامی قالب ها و افزونه هایی که در سایت به فروش رسانده میشود بارها توسط راست چین بررسی و تایید شده است و بعد از بررسی برای فروش قرار گرفته شده است.

لذا از هرگونه ارسال نظر مرتبط با خرابی افزونه خودداری فرمایید. :D

یعنی موندم حضرت عباسی ...

اینو طراح قالب فرستاده!!!!

یعنی (ببخشیدا) غلط میکنی بگی افزونه خرابه => پشتیبانی نداریم!!!!!!!!!!!!

منطق رو کیف کردی ؟

hamid_00a

کاربر عضو
حالا دوستان بررسی کنید ببینید جریان چیه اصلا اشتباه محضه ادم ازین مارکتا خرید کنه

بالا