سلام چه افزونه ای برای پشتیبانی از همه مناسب تره؟
H hamid_00a کاربر عضو 22/3/14 #4 پشتیبانی آنلاین منظورت چیه؟چت آنلاین؟ یا تیکت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... فرق نداره جیزی باشه که کاربر اگه به مشکلی خورد بتونه پیامشو برسونه الان یادم نیست رو کدوم سایتا بود همینی که دکمه مینی مایز روش هست میاد گوشه صفخه یا هر چیزه دیگه
پشتیبانی آنلاین منظورت چیه؟چت آنلاین؟ یا تیکت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... فرق نداره جیزی باشه که کاربر اگه به مشکلی خورد بتونه پیامشو برسونه الان یادم نیست رو کدوم سایتا بود همینی که دکمه مینی مایز روش هست میاد گوشه صفخه یا هر چیزه دیگه
erfan طراح وب پرسنل مدیریت 22/3/14 #5 زین افزونه استفاده کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
H hamid_00a کاربر عضو 23/3/14 #6 این افزونه تو حالت افلاین چی؟ کار میکنه؟ این افزونه پشتیبانی هست رنگش نارنجیه فکر کنم تو خیلی از سایتا دیدم اونو نمیدونید چیه؟
این افزونه تو حالت افلاین چی؟ کار میکنه؟ این افزونه پشتیبانی هست رنگش نارنجیه فکر کنم تو خیلی از سایتا دیدم اونو نمیدونید چیه؟
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 24/3/14 #7 معمولا از سرویسای انلاین استفاده میکنه. این افزونه ، وقتی کاربر خاموش باشه ، فرم ایمیل میشه
M mohammad90-2011 تازه وارد 24/3/14 #8 چیزی که مد نظر شما است افزونه نیست یه ابزار آنلاینه مربوط به یه سایت انگلیسی که ابزار بسیار خوبیه و میتونید از آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اونو دریافت کنید. البته اول باید تو سایت عضو بشید و بعد فکر کنم یه کد بهتون میده که تو قالب سایتتون باید قرار بدید. هر وقت هم خواستید آنلاین باشید باید تو سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لاگین کنید.
چیزی که مد نظر شما است افزونه نیست یه ابزار آنلاینه مربوط به یه سایت انگلیسی که ابزار بسیار خوبیه و میتونید از آدرس لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اونو دریافت کنید. البته اول باید تو سایت عضو بشید و بعد فکر کنم یه کد بهتون میده که تو قالب سایتتون باید قرار بدید. هر وقت هم خواستید آنلاین باشید باید تو سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لاگین کنید.