افزونه gravity forms فارسی + سایر مخلفات

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
سلام دوستان .

[SIZE= 14px]گراویتی فرمز یک افزونه فرمساز فوق العاده قوی برای ساخت همه جور فرم تحت وردپرس می باشد .[/SIZE]

[SIZE= 14px]افزونه فارسی ساز این افزونه رو هم میتونید از مخزن وردپرس دریافت کنید . ( قبل از نصب فارسی ساز باید خود هسته فرمساز Gravity Forms نیز نصب باشد . ) [/SIZE]

دانلود بسته فارسی ساز از مخزن وردپرس :




نحوه تهیه این افزونه هم در لینک زیر گفته شده :



این افزونه rsform جوملا رو به وردپرس میاره و اگه چیزی از اون اضافه تر نداشته باشه که داره ، چیزی هم کمتر نداره .

جا داره همین جا هم از زحمات خیلی زیاد دوست عزیزمون @ هم بابت کمک در ترجمه تشکر و قدردانی کنیم .

دوستان سایت GravityForms.ir سایت رسمی Gravityforms.com در ایران نیست و فقط برای پشتیبانی و رفع مشکل دوستان راه اندازی شده .

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mhd6621

تازه وارد
28/2/14
50
0
6
عالی عالی عالی

ممنون دوست عزیز بابت اقدام تحسین برانگیزت

منتظر شمسی ساز و دیگر افزونه های مرتبط هم هستیم

ضمنا یه سوال ، الان اگر ادان های این افزونه رو نصب کنیم ، خودشون فارسی میشن.

یه سوال دیگه اینکه در فرم دمویی که گذاشته بودید تو سایت خودتون تو یکی از مراحل یه گزینه ای بود به اسم هر چی میخواهد دل تنگ بگو !

اون گزینه رو چطور ایجاد کردید؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
خواهش میکنم دوست عزیز .

بله اگه لایسنس رو بزنید و ادانز رو نصب کنید فارسی میشه . اما متاسفانه تو خود گراویتی فرم بعضی ادانز ها برخی قسمت هاشون تابع ترجمه نداشتند به همین دلیل برخی قسمت هاش ممکنه ترجمه نشده باشه که اگه تو آپدیت های بعدی هسته گراویتی رفع کنند ما هم رفع میکنیم .

بله اون قسمتی که میفرمایید کار یکی از ادان ها به اسم signature هست که بعد از فعال کردنش داخل فیلدهاتون فیلد امضا اضافه میشه .

- - - Updated - - -

نسخه جدید افزونه gravity forms منتشر شد . برای بروز رسانی به صورت زیر عمل نمایید .

مدیریت وردپرس >> افزونه ها بروید .

اول فقط افزونه gravity forms را تیک بزنید و از قسمت کارهای دسته جمعی گزینه بروز رسانی را انتخاب نمایید و دکمه اجرا را بزنید .

سپس همین کار را برای ادان هایی که فعال کردید انجام بدید .

ترجمه نسخه جدید بررسی خواهد شد و در صورت تغییر در ترجمه ، تغییرات اعمال خواهد شد :113:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

webdeveloper

تازه وارد
16/3/13
57
0
6
ممنون از انتشار این مطلب

من 1 سالی هست از این فرم استفاده میکنم

فرم ساز کاملی هست

ممنون میشوم پرداخت آنلاین را برای این فرم ساز آموزش بدهید تا خودما هم بتوانیم بنویسیم

با تشکر

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
ممنون از انتشار این مطلبمن 1 سالی هست از این فرم استفاده میکنم

فرم ساز کاملی هست

ممنون میشوم پرداخت آنلاین را برای این فرم ساز آموزش بدهید تا خودما هم بتوانیم بنویسیم

با تشکر
تشکر دوست عزیز . ولی نوشتن درگاه این افزونه با بقیه افزونه ها فرق داره . نیاز به تحلیل خیلی زیاده داره و اگه بخواین یک درگاه خوبو کامل بنویسید خیلی زمانبر هست . در نسخه ای که من نوشتم با حذف فاصله و ... حدود 3000 خط برنامه شده است .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
سلاممن الان برای بار دوم مستقیم از مخزن نصب کردم ولی "فرم ها" نیومد!

یعنی نصب میشه ولی تو پنل وردپرس ظاهر نمیشه!

:45:
دوست عزیز . شما از مخزن فقط بومی ساز (فارسی ساز و .... ) رو نصب میکنید .

خود افزونه رو باید از لینکی که اول تاپیک گذاشتم نصب کنید و سپس با استفاده از کد لایسنسی که گذاشتم کرک کنید . بعدش فارسی کنید و استفاده کنید .

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آموزش کلی برای ساخت فرم ارسال پست مهمان میخوام! البته ساخت فرم که چندتا کلیک نیاز داره،

چطور به کار ببریم، بعد ارسال پست توسط کاربر، بصورت خودکار به عنوان نوشته ذخیره میشه، پیش نویس میشه و..؟؟

من قبلا تاپیک زده بودم در مورد افزونه های ارسال پست مهمان، که هیچ کدوم با اینکه چندتا عکس رو آپلود میکنن ولی به غیر از یکی، بقیه رو نشون نمیدن!

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
اگه ویرایشگر دیداری برای پست میخواید افزونه زیر رو نصب کنید :



حالا فرم جدید بسازید و موقع ساخت فرم از فیلدهای ارسال نوشته استفاده کنید .

روی یکی از فیلدهای مربوط به ارسال نوشته کلیک کنید تا تنظیمات زیرش باز بشه و از همون تب ویژگی وضعیت پست رو به صورت پیشنویسو . ... قرار بدید .

اگه افزونه بالا رو نصب کردید . روی فیلد متن نوشته کلیک کنید تا تنظیمات زیرش باز بشه . حالا از همون تب ویژگی تیک Enable WYSIWYG رو بزنید تا ویرایشگرش دیداری بشه .

حالا روی تب پیشرفته برید و توی فیلد نام کلاس css کلاس media_buttons رو بهش اضافه کنید تا دکمه افزودن پرونده چند رسانه ای بهش اضافه بشه .

حالا فیلد تصویر رو اضافه کنید و تیک انتخاب بعنوان تصویر شاخص رو بزنید .

تا اینجا کار شما راه میفته فقط یک مشکلی هست که این دکمه افزودن پرونده چند رسانه ای فقط برای بعضی نقش های کاربری فعال هست که شما باید از طریق هوک ها یا افزونه هایی که سطح دسترسی کاربران رو تغییر میدن اون قسمت رو برای همه فعال کنید .

یک روش دیگه هم برای ارسال چند تصویر هماهنگی اون با advanced custom filed هست که بعدا سر وقت آموزش جفتشونو میزارم . فعلا درگیرم .

 
اگه ویرایشگر دیداری برای پست میخواید افزونه زیر رو نصب کنید :

حالا فرم جدید بسازید و موقع ساخت فرم از فیلدهای ارسال نوشته استفاده کنید .

روی یکی از فیلدهای مربوط به ارسال نوشته کلیک کنید تا تنظیمات زیرش باز بشه و از همون تب ویژگی وضعیت پست رو به صورت پیشنویسو . ... قرار بدید .

اگه افزونه بالا رو نصب کردید . روی فیلد متن نوشته کلیک کنید تا تنظیمات زیرش باز بشه . حالا از همون تب ویژگی تیک Enable WYSIWYG رو بزنید تا ویرایشگرش دیداری بشه .

حالا روی تب پیشرفته برید و توی فیلد نام کلاس css کلاس media_buttons رو بهش اضافه کنید تا دکمه افزودن پرونده چند رسانه ای بهش اضافه بشه .

حالا فیلد تصویر رو اضافه کنید و تیک انتخاب بعنوان تصویر شاخص رو بزنید .

تا اینجا کار شما راه میفته فقط یک مشکلی هست که این دکمه افزودن پرونده چند رسانه ای فقط برای بعضی نقش های کاربری فعال هست که شما باید از طریق هوک ها یا افزونه هایی که سطح دسترسی کاربران رو تغییر میدن اون قسمت رو برای همه فعال کنید .

یک روش دیگه هم برای ارسال چند تصویر هماهنگی اون با advanced custom filed هست که بعدا سر وقت آموزش جفتشونو میزارم . فعلا درگیرم .
درود بر تو

تست زدم مشکل خاصی فعلا به چشمم نیومد

فقط پست ارسالی میره به صندوق ورودی، بعد چجور از اونجا بعنوان پست منتشر کنیم؟

----------

ویرایش:

بروی ویرایش نوشته کلیک می کنیم، وارد محیط ارسال پست میشیم و از اونجا میشه انتشار داد!

انجام دادم ولی بازم فقط یک تصویر ارسال شد!

تست کنید ببنید این چه مشکلی که نمیشه چند تصویری که بدرستی توسط کاربر آپلود شدن رو در پست نهایی نمایش داد :46:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
دوستانی که از افزونه ویرایشگر دیداری زیر استفاده میکنن :



این افزونه یه باگ کوچیک داشت و با برخی فیلدها مثل فیلد کدتخفیف تداخل داشت که نسخه سالم و رفع شده رو از لینک زیر دانلود کنید :



یه چندتا لغت هم داشت که فارسی کردم.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehr@ban

کاربر عضو
19/8/12
237
0
16
مشهــد مقــدس
سلام

کارت واقعا عالی و جای تشکر داره

فقط یک نگاهی به این عکس ما هم بنداز!



- - - Updated - - -

دقت کردی؟

خبری از بخش فرم ها توی منوی مدیریت نیست!

 

saeedpersian

کاربر عضو
15/7/14
447
0
16
20
max co
سلامکارت واقعا عالی و جای تشکر داره

فقط یک نگاهی به این عکس ما هم بنداز!



- - - Updated - - -

دقت کردی؟

خبری از بخش فرم ها توی منوی مدیریت نیست!
شما فقط فارسي ساز گروبيتي رو نصب كردين. بايد هسته اصلي افزونه ي گرويتي رو هم نصب كنيد. (برو اول تاپيك رو يكبار كامل بخون)

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
با سلام . نسخه جدید 1.1.1 بسته فارسی ساز منتشر شد . در این بسته آپدیت فایل زبان با توجه به آپدیت خود هسته نیز انجام شد .

اما قسمت مهم این بروز رسانی اضافه شدن فیلد کد ملی ایران می باشد .









در این فیلد امکان دور زدن کد ملی توسط کاربر وجود نخواهد داشت . زیرا علاوه بر نوشتن کد جاوا اسکریپت که در صورت فعال کردن تیک "نمایش زیر نویس فیلد" در سایت فراخوانی میشود بعد از زدن دکمه ارسال این کد ملی وارد شده یکبار دیگر توسط دستورات php سرور بررسی میشوند تا در صورتی که کاربر از طریق فایرباگ و ... این کد را دور زد از ثبت کد ملی وی جلوگیری به عمل بیاید .

همانطور که گفتم کد جاوا فقط برای راهنمایی کاربر فراخوانی میشود تا اگر مدیر تیک نمایش زیر نویس فیلد را زد و کاربر فیلد را اشتباه پر کند همان لحظه زیر فیلد به کاربر راهنمایی خواهد کرد .

از طرفی هم اگر تیک مذکور زده شده باشد و کاربر فیلد را به درستی پر نماید شهر محل صدور کارت ملی وی زیر فیلد نمایش داده خواهد شد تا کاربر از صحت وارد کردن کد ملی خود مطلع شود .

امکان دیگری که در این فیلد تعبیه شده است . جدا سازی خود کار ارقام در صورت صحیح بودن کد ملی است که باز هم توسط مدیر قابل فعالسازی یا غیرفعالسازی است .

یعنی اگر کد ملی صحیح بود به صورت خود کار به شکل xxx-xxxxxx-x در خواهد آمد .

برای استایل دهی به متن زیر نویس فیلد میتونید از کلاس mellicart استفاده نمایید تا ظاهری زیبا به نوشته های زیر نویس فیلد بدهید .

امکانات بعدی تعیین پیغام خطا توسط مدیر به صورت دلخواه است که در تصاویر قابل دیدن است .

یکی دیگه از ویژگی های این فیلد رفع مشکل ۰ یا ۰۰ سمت چپ کد ملی هست . شاید شما هم اهل تهران یا اطراف اون باشید و کد ملی شما دارای یک یا دو ۰ سمت چپ اون هست و برای شما هم پیش اومده باشه که تو برخی فرم ها با این مشکل مواجه میشید که آیا باید ۰ یا ۰۰ سمت چپ رو وارد کنید یا نکنید! . این فیلد درصورتی که کاربر صفر یا دو صفر سمت چپ رو وارد نکنه خودش به کد ملیش اضافه میکنه و مطابق با استاندارد ملی در میارتش .

اما یکی از دیگر از مهمیترین ویژگی های این فیلد این است که مانند سایر فیلدها در قسمت تب ویژگی یک گزینه با نام "بدون تکرار" وجود دارد که در صورتی که این تیک زده شود ؛ هر کد ملی تنها یکبار قابلیت ثبت دارد و در صورتی که کد ملی وارد شده قبلا توسط فرد دیگری ثبت شده باشد با پیغام مبتنی بر تکراری بودن کد ملی مواجه خواهد شد که باز هم توسط مدیر قابل کنترل است .

در ورژن جدید تیک انتخابگر تاریخ شمسی به فیلد تاریخ ها اضافه شده است . اما تا اطلاع ثانوی استفاده از این تیک تاریخ شمسی پیشنهاد نمیشود .

با تشکر از @ برای اضافه کردن شهر های ایران . مرسی سعید.

- - - Updated - - -

چشم اندازهای ورژن های بعدی :

+ تکمیل شمسی ساز

+قرار دادن برچسب بارکد معادل کد رهگیری ..

+ تعیین صحت متون فارسی وارد شده توسط کاربران.

+ تعیین این که در یک فیلد فقط حروف فارسی مجاز باشد نه انگلیسی

+ سایر امکانات اضافه شده توسط rsform فارسی جوملا را در gravity forms فارسی اعمال خواهم کرد .

+ایده های پیشنهادی شما

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

در این ورژن برچسب های تراکنش (کد رهگیری , وضعیت پرداخت ، نام درگاه پرداخت ) فقط برای فرم های متصل به درگاه پرداخت امکان پذیر است . اما در آپدیت بعدی کد رهگیری برای فرم های غیر متصل به درگاه نیز فعال خواهد شد . همانطور که مشخص است وضعیت پرداخت و نام درگاه پرداخت میبایست فقط برای فرم های متصل به درگاه پرداخت فعال باشد .

You must be registered for see images attach


You must be registered for see images attach


You must be registered for see images attach


You must be registered for see images attach


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehr@ban

کاربر عضو
19/8/12
237
0
16
مشهــد مقــدس
ممنونم آقا سعید

ولی بازم متوجه نشدم که باید دقیقا چیکار کنم!

سر تاپیک رو هم خوندم ولی در این ضمینه راهنمایی نشده بود!

من افزونه رو مستقیم از منبع وردپرس دانلود کردم و فعالش کردم همین

ممنون میشم همینجا پاسخ بدی

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
دوست عزیز در اول تاپیک که کامل گفته شده .

شما اول این رو نصب کن (خود هسته افزونه رو ) :


کد:
http://up.persianscript.ir/uploads/7167-gravityforms-1-8-19.zip
بعد برو تو تنظماتش و کد لایسنسش رو وارد کن . کد زیر رو :


کد:
172e4aaed7da2f98679d4a641a3ee464
حالا که افزونه اصلیت اکی هست . فارسی سازش رو نصب کن .

البته چون دیروز پریروز نسخه 1.8.20 منتشر شد . شما بعد از این کار به قسمت افزونه های وردپرس رو و تیک افزونه gravity forms رو بزن . تیک نسخه اصلی (نه فارسی ساز رو) و از قسمت اقدامات دسته جمعی گزینه بروز رسانی رو انتخاب کن تا اپدیت بشه به آخرین نسخه .

 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
246
0
16
حرف نداری مشتاقانه منتظر درگاه ملت و پیام کوتاه هستیم

- - - Updated - - -

حنان عزیز سوالی از خدمتت دارم میخواستم بدونم چطوری باید فرم چند مرحله ای ایجاد کنیم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم تو فیلدها