امنیت اسکریپت evolution چقدر است ؟

salehkhan

تازه وارد
سلام میخواستم بدونم امنیت این اسکریپت تبلیغات کلیکی evolution چقدر هست ؟!

من میخوام روی سایتم نصب کنم ، اما میترسم هک بشه چون اطلاعات بانکی افراد ثبت شده و اگه همه اطلاعات و ارقام و آمار کاربران به باد هوا بره بدبخت میشم :(

این اسکریپتی که معرفی شده در لینک زیر :

اسکریپت نال شده هست . نصاب مرحله ای ندارد و فقط درگاه زرین پال داره . ای کاش میشد درگاه پی لاین هم بهش اضافه کرد

دوستان اسکریپت اورجینال این تبلیغات کلیکی که ترجمه فارسی هم داشته باشه واسه دانلود یا خرید سراغ دارین ؟ :-/

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
درگاه زرین پالش رو خودم نوشتم . من استفاده از این اسکریپت رو توصیه نمیکنم . مشکلات جزیی زیاد داره . نال شده هم هست .

salehkhan

تازه وارد
خیلی جالب شد ، دوست دارم بدونم این اسکریپت اصلا از کجا اومده ؟ چند نفر در اشتراک دادن این اسکریپت سهیم هستن ؟

1. قالبش که مال سایت هیت باکسه
  2. دیتابیسش که از سایت ارشد 98 هست
  3. درگاهش هم که شما ساختین
  4. انتشارش هم با پرشین اسکریپت بوده

به قول معروف چه شود ؟ :D

آقا دمتون گرم :53:

اسکریپت اورجینالش میخواممممممممممممم :102: :((

hannanstd.ir

[MENTION=407]salehkhan[/MENTION]

دوست عزیز ،

بار اول جناب امیر حسین طاووسی نسخه نال شده اش رو داد که پرشین اسکریپت منتشر کنه و پرشین اسکریپت هم منتشر کرد .

بنده یعنی مدیر سایت ارشد 98 درگاه زرین پالش رو نوشتم و دادم به مدیر سایت پرشین اسکریپت که تو سایتش منتشر کنه .

پرشین اسکریپت هم دوباره نسخه زرین پال دارش رو دوباره توی پست جدیدی منتشر کرد .

اکی ؟؟؟

ولی دیتابیسش ارشد 98 هست یعنی چی ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

salehkhan

تازه وارد
اوکی بابا دستتون درد نکنه . کارتون درسته !! !! شما نسخه اصلیش رو ندارین

hannanstd.ir

نه متاسفانه . اونهایی هم که تو سایتهای خارجی هستند نال شده هستند . اگه واقعا میخوای حرفه ای این سایت رو راه بندازی و مدیریت کنه بهتره بدی یکی برات بنویسه . مثل انتورک و یوادز و ...

salehkhan

تازه وارد
توی سایت اصلیش قیمتش زده 99 دلار ، بیایین با همدیگه پول جمع کنیم توی حساب پی پال یک نفر به دلار تبدیلش کنیم و ازشون بخریم ؟! نظرتون چیه !!

من 20 هزار تومان کمک میکنم !!
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
عزیزم. اون چیزی که شما میخری متن باز نیست و کاملا لایسنس دار هست...

در نهایت همین میشه ;)

salehkhan

تازه وارد
نه متاسفانه . اونهایی هم که تو سایتهای خارجی هستند نال شده هستند . اگه واقعا میخوای حرفه ای این سایت رو راه بندازی و مدیریت کنه بهتره بدی یکی برات بنویسه . مثل انتورک و یوادز و ...
من یک اسکریپت دیگه پیدا کردم که فایل نصاب داره . فقط ازتون میخوام راهنمایی کنید که چطوری فایل پرداخت زرین پال رو بهش اضافه کنم ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

داش این دقیقا دقیا همونه . اتفاقا وقتی با نصاب نصب میکنی ... کشور ها مشکل پیدا میکنن و تو بعضی قسمت ها اگه کشور انتخاب نکنی نمیذاره سیو بشه ....

بالا