اموزش حذف استایل پیشفرض ووکامرس

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
اگر طراح قالب هستید و قصد دارید برای ووکامرس قالبی طراحی کنید ابتدا باید CSS پیشفرض ووکامرس رو غیر فعال کنید.

برای این کار کافیه کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون قرار بدید


کد:
define('WOOCOMMERCE_USE_CSS', false);
سپس فایل استایل دلخواه رو میتونید به صورت زیر وارد کنید (در فایل functions.php)


کد:
function wp_enqueue_woocommerce_style(){
wp_register_style( 'woocommerce', get_template_directory_uri() . '/css/woocommerce.css' );
if ( class_exists( 'woocommerce' ) ) {
wp_enqueue_style( 'woocommerce' );
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_enqueue_woocommerce_style' );
 

amirkashani

کاربر عضو
4/7/13
246
0
16
اگر طراح قالب هستید و قصد دارید برای ووکامرس قالبی طراحی کنید ابتدا باید CSS پیشفرض ووکامرس رو غیر فعال کنید.برای این کار کافیه کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون قرار بدید


کد:
define('WOOCOMMERCE_USE_CSS', false);
سپس فایل استایل دلخواه رو میتونید به صورت زیر وارد کنید (در فایل functions.php)


کد:
function wp_enqueue_woocommerce_style(){
wp_register_style( 'woocommerce', get_template_directory_uri() . '/css/woocommerce.css' );
if ( class_exists( 'woocommerce' ) ) {
wp_enqueue_style( 'woocommerce' );
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_enqueue_woocommerce_style' );
ممنون از آموزش بسیار خوبتون

کوتاه و فوق العاده مفید مثل همیشه

یا حق

 

amin1

تازه وارد
15/6/14
2
0
1
اگر طراح قالب هستید و قصد دارید برای ووکامرس قالبی طراحی کنید ابتدا باید CSS پیشفرض ووکامرس رو غیر فعال کنید.برای این کار کافیه کد زیر رو در فایل functions.php قالبتون قرار بدید


کد:
define('WOOCOMMERCE_USE_CSS', false);
سپس فایل استایل دلخواه رو میتونید به صورت زیر وارد کنید (در فایل functions.php)


کد:
function wp_enqueue_woocommerce_style(){
wp_register_style( 'woocommerce', get_template_directory_uri() . '/css/woocommerce.css' );
if ( class_exists( 'woocommerce' ) ) {
wp_enqueue_style( 'woocommerce' );
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_enqueue_woocommerce_style' );
سلام این کدو کجای فایل functions.php قرار بدیم

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
در انتها یا ابتدا...

درون شرط ها یا توابع دیگر قرار ندهید که باعث بروز مشکل شود

 

amin1

تازه وارد
15/6/14
2
0
1
در انتها یا ابتدا...درون شرط ها یا توابع دیگر قرار ندهید که باعث بروز مشکل شود
داداش من کد رو استفاده کردم ولی یه مشکلی وجود داره تصویر محصولاتم خیلی بزرگتر شده و محصولاتم زیرهم قرار گرفته میشه کمکم کنید

یه چیز دیگه میشه این کدا رو برام یه توضیح بدی ممنون

اینم سایت آموزش های تخصصی فناوری اطلاعات

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

shahriar20

تازه وارد
13/12/14
10
0
1
سلام قالب من در صفحه سبد خرید و تسویه حساب همه اطلاعات سفارش را دوبار نشون میده چگونه یکیش را حذف کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اینم آدرس سایت: http://shophex.ir

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,478
2
38
لنگرود
بار ها در این مورد بحث شده . از نسخه 2.3و خورده ای ووکامرس باید قالب هاتون مجدد با ووکامرس سازگار بشن . پس باید آپدیت قالب رو دریافت کنید .

 

azarmig

تازه وارد
17/11/15
6
0
1
سلام،
من دستور جدید ووکاورس رو از لینک زیر:

Disable the default stylesheet | WooThemes Documentation

کد جدید این است:

add_filter( 'woocommerce_enqueue_styles', '__return_empty_array' );انجام دادم و در فایل functions.php  تم قرار دادم اما کار نکرد....

هم در فایل functions.php اصلی و هم در child...

حدسم اینه که چون از persian woocommerce دارم استفاده می کنم، فایل دیگه ای رو باید ویرایش کنم.

کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟