انتخاب سیستم مدیریت محتوا

soosmar

کاربر عضو
سلام و عرض وقت ب خیر :67:

دوستان، من چطور می تونم یک نفر رو قانع کنم از ی سیستم مدیریت محتوای دیگه ب وردپرس مهاجرت کنه؟
مزایای و امتیازهای وردپرس نسبت به سایر مدیریت محتوا ها چیست؟
افتخارات وردپرس...؟؟
( سیستم مدیریت محتوای فعلی این سایت میباشد. )

ممنون می شم حاصل تجربه شخصی خودتون رو بهم بگید.
موفق باشید. :69:

miladjef

کاربر عضو
توی  گوگل یا بینگ بنویسید

Compare wordpress and other

یه نمونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
بهش بگو هر کی از وردپرس استفاده نکنه خره!!!! :66: به همین دلیل 100 درصد قانع میشه ... !

شنیدن کی بود مانند دیدن؟

وردپرس را بذار جلوش بگو کار کن معتادش نشد با من!!

اگه خیلی حاده مسابقه بذار

بگو بیا یه پروژه تعریف کنیم شما رو اون سیستم اجرا کن من رو وردپرس ببینیم کی برنده میشه ؟ آبرو داری کنی ها یهو نبازی ! :45:

soosmar

کاربر عضو
داستان اینه...

دانشگاه ما ی فراخوان مسابقه طراحی قالب واس دانشگا زد، با یاری خدا ما موفق شدیم اول شیم! :69:

از اون موقع به بعد هی بهمون ایده و طرح دادن و ما هم تو وردپرس پیاده کردیم تا نسخه نهایی کار معلوم شد!

بعد به ما گفتن این تم رو توی مدیریت محتوای فعلی ( همون آریانیک ) پیاده کنید...

ما هم تموم تلاشمونو کردیم، اما چون برای طراحی قالب چارچوب خاصی داشت، نشد دقیقا مثل همونی ک با وردپرس زده بودیم...

بعد ما پیشنهاد دادیم ک بهتره از آریانیک به وردپرس مهاجرت کنیم تا بتونیم ی سایت خیلی زیباتر نسبت ب این چیزی ک الان هست طراحی کنیم...

حالا قرار شده ی جلسه بزارن ما بریم اونجا در مورد وردپرس صحبت کنیم و دفاع کنیم از کار خودمون و وردپرس، شاید قبول کنن ک سایت رو از صفر با وردپرس بزنیم!

حالا سوال اینه...

بنظرتون کار عقلانی هست ک ما از چیزی ک الان هست بیایم ب وردپرس؟؟

ما چطوری دفاع کنیم ک اینا ن نگن...؟؟

( اگه لطف کنید از افتخارات و دست آورد های وردپرس بگید ک بتونه قانعشون بکنه ممنونتون می شم. )

مرسی از وقتی ک گذاشتین و این پست رو خوندید....

زنده باد :67:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
عزیز اگه دانشگاهه که بهشون بگو وردپرس مفته صد در صد قبول میکنن . اصلا یگی مفته امکان نداره قبول نکنن .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

miladjef

کاربر عضو
برای جلسه حضورری که گفته بودی سعی کن تصاویر اینفوگرافی بهشون نشون بدی اینجوری تاثیرش بیشتره

soosmar

کاربر عضو
عزیز اگه دانشگاهه که بهشون بگو وردپرس مفته صد در صد قبول میکنن . اصلا یگی مفته امکان نداره قبول نکنن .
مشکل پولش نیس...!

خدا رو شکر دانشگامون وضع مالیش خوبه، مشکل اینه شاید تیم ما نتونه از پس پشتیبانی اینا بر بیاد، چون افرادی هم ک اینجا مسولیت دارند دنبال ی کار واقعا خوب می گردن.

با توجه ب شناختی ک از خودم و از وردپرس دارم و اون چیزایی که می دونم از دانشگاه، می دونم وردپرس کارشون رو راه می اندازه فقط بحثی ک هست همون قسمت پشتیبانیشه و امنیت!

اگه اون سیستم آریانیک هک بشه می رن یقه اون رو میگیرن ولی اگه وردپرس هک شه من و دهنمو رو سرویس می کنن...!

کلن قسمت پشتیبانی هم دست همون شرکت آریانیک هست...

حالا آیا ما می تونیم از پس پپشتیبانی و امنیت هم بر بیایم؟ :46: :-?? :-s

برای جلسه حضورری که گفته بودی سعی کن تصاویر اینفوگرافی بهشون نشون بدی اینجوری تاثیرش بیشتره

حتمن میلاد جان، مرسی از راهنماییت :67:

miladjef

کاربر عضو
نگاه کنید همانطور که قبلا بهتون گفتم امنیت وردپرس به خودتون بستگی داره.شما اگر از همون ابتدا خوب امنیت سایت بالا ببرین(برای مثال زمان تنظیم فایل wp-config.php که بخش های مختلفی برای تنظیمات امنیتی داره) و همینطور استفاده از یک افزونه امنیتی خوب و قانونی(نه نال شده چون همیشه باید آپدیت بشه) و یکسری ریزه کاری های دیگه(مثل نام کاربری ها و رمز ها)و... امنیت شما خیلی بالا خواهد رفت(اگر از ssl هم استفاده کنید دیگه فوق لعاده میشه و همینطور از یک هاست مطمئن)

برای پشتیبانیش هم شما نیاز هست روزانه حداکثر یک ساعت (حداکثر) وقت قرار بدید و تمام افزونه ها ی که نصب کردید و یا خود هسته وردپرس رو در صورت آمدن آپدیت های جدید ،به روز رسانی کنید.(کار های مثل اعلامیه ها رو خود بخش انفورماتیک دانشگاه میزینه دیگه!)

و همینطور در طول این مدت پشتیبانی به سایت های مختلف سر بزنید تا ببینید که چه روش های برای جلوگیری از هک کردن وردپرس اومده.یا روش های برای رفع باگ های افزونه ها یا خود وردپرس.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا