انتخاب ویژگی های ووکامرس مثل دیجی کالا

enterpc.ir

کاربر عضو
با سلام

نمیدونم سوالم را چه جوری مطرح کنم . ام خب . هر فروشگاهی یک سری کالا دارد با ویژگی های منحصربه فرد همون کالا مثلا شما وقتی دسته موبایل را باز میکنید مشخصات مخصوص خودش را دارد ؛ همین طور تبلت ها ، لپ تاپ و ...

یک قابلیت خوبی که ووکامرس دارد دسته بندی ویژگی ها هستند که میتوان کالاها را طبقه بندی کرد

من میخواهم در ووکامرس همین را پیاده کنم بعنوان مثال وقتی دسته مستند ها باز میشه از ساید بار راست بتواند کیفیت 720 و 1080 را انتخاب کند. اما این ویژگی فقط برای مستند ها هست نه تمام محصولات

یا مثلا در دسته انیمیشن ها بتوان دوبله فارسی و زبان اصلی را از هم جدا کرد. یا حتی کیفیت full hd و 1080 را از هم تفکیک کرد

یا اینکه در بخش فیلم ها کاربر بتونه هنرپیشه محبوب خودش را انتخاب کنه 

سپاس

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این مساله رابطه مستقیمی با قالب وب سایت شما داره! پلاگین های فیلتر گذاری ایجکس در فروم هست کافیه جستجو کنید

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام

معمولا این قابلیت در بخش ابزارکهای موجود هست، اگر این قابلیت برای پوسته شما وجود داشته باشه، در بخش ابزارکها تعبیه شده یا پنل مدیریت خود قالب

enterpc.ir

کاربر عضو
دست گل شما درد نکنه .

خب راه حل پیدا شد . افزونه woosidebar(رایگان است) را نصب کنید . در قسمت نمایش یک گزینه به نام widget area میاد . اونجا میشه یک منطقه جدید برای ویجت ما هرجا خواستیم (صفحه ها پست ها محصولات دسته و ...)تعرف کنیم .

بعدش هم در قسمت ابزارک ها اضافه میشه و از اونجا درگ میکنیم داخل خودش. نمونه کارش داخل امضام هست که البته ... است.

من الله توفیق

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا