انتخاب یکی از زبان ها از پوشه languages قالب وردپرس

shahab.tabandeh

تازه وارد
با سلام خدمت دوستان عزیز. همون طور که می دونید در پوشه languages برخی از قالب های وردپرس، زبان های متفاوتی وجود داره نظیر: فرانسه، آلمانی، عربی، انگلیسی و... و یا زبان فارسی (که عموماً خودمون اون رو ایجاد می کنیم.) سؤال اینجاست که چطوری میشه در وردپرس، بین این زبان ها سوئیچ کرد. و یا به عبارتی بهتر، یکی از این زبان ها رو به عنوان زبان پیش فرض قالب انتخاب کرد؟

m77nf

تازه وارد
وردپرس به صورت خودکار و بر حسب تنظیمات فایل wp-config.php زبان مناسب رو انتخاب میکنه.

shahab.tabandeh

تازه وارد
وردپرس به صورت خودکار و بر حسب تنظیمات فایل wp-config.php زبان مناسب رو انتخاب میکنه.
خیلی ممنونم. فقط چطوری میشه در فایل

wp-config.php زبان مورد نظرمون را به صورت دستی تعریف کنیم؟ منظورم تعیین زبان قالب است. مثلاً فرض کنید من می خوام قالبم به طور پیش فرض با زبان فرانسه یا فارسی نمایش داده بشه. مرسی از راهنمایی تون.

:53:

MahdiY

راهبر انجمن
کل وردپرس تون اگه اشتباه نکنم اون زبان میشه

کد:
define('WPLANG', 'fa_IR');
این خط در فایل wp-config.php زبان سایت را مشخص می کند

Miladsob

تازه وارد
من همین مشکل رو دارم، ولی با وجود فایل fa_IR.mo در پوشه زبان‌ها و همچنین قراردادن کد بالا در فایل wp-config ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه! و همچنین زبان قالب انگلیسی هستش!

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اولین گزینه در تغییر زبان شما تنظیمات وردپرس است البته به شرط استفاده از تمامی پیش فرض ها یعنی نصب وردپرس از مخزن برای امتحان کافیست بروزرسانی مجدد به زبان فارسی رو امتحان کنید

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
من همین مشکل رو دارم، ولی با وجود فایل fa_IR.mo در پوشه زبان‌ها و همچنین قراردادن کد بالا در فایل wp-config ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه! و همچنین زبان قالب انگلیسی هستش!
با سلام

دوست عزیز

یک نکته رو که فراموش کردم به شما گوشزد کنم اینه زبان قالب رو باید یا خودتون یا از منابع دیگه به فارسی در پوشه اش قرار بدید و با تغییر زبان وردپرس زبان قالب تغییری نخواهد کرد پس خودتون دست بکار بشید و با پوادیت به راحتی شروع به ترجمه کنید.

موفق باشید

بالا