انتقال از تومیتوشاپ به ووکامرس

modiremali.com

تازه وارد
دوستان سلام

من یه فروشگاه دارم که با تومیتوشاپ راه اندازی شده و الان فعاله

اما میخوام که اون رو به ووکامرس منتقل کنم

الان به راهنمایی شما احتیاج دارم. ممنون میشم اگر لطف کنید و به من تو موارد زیر راهنمایی بدید:

چطور میتونم بدون تعطیلی سایت فعلی ( با کمترین میزان زمان تعطیلی) فروشگاه رو با تمام محصولات و جزئیات بالا بیارم؟

آیا این امکان وجود داره که با خروجی گرفتن از تومیتو شاپ و ایمپورت اون اطلاعات در وردپرس این کار بدون مشکل انجام بشه؟ یا باید به صورت دستی تمام محصولات را مجددا وارد کنم؟

اگر قرار باشه دستی وارد کنم، این کار رو روی لوکالهاست انجام بدم یا روی هاست و در یک فولدری وردپرس رو نصب کنم و کارهاش رو انجام بدم و بعد آدرس فولدر رو روی دامنه بازنشانی کنم؟

ممنون از راهنماییتون

shahriarr

تازه وارد
دوستان سلاممن یه فروشگاه دارم که با تومیتوشاپ راه اندازی شده و الان فعاله

اما میخوام که اون رو به ووکامرس منتقل کنم

الان به راهنمایی شما احتیاج دارم. ممنون میشم اگر لطف کنید و به من تو موارد زیر راهنمایی بدید:

چطور میتونم بدون تعطیلی سایت فعلی ( با کمترین میزان زمان تعطیلی) فروشگاه رو با تمام محصولات و جزئیات بالا بیارم؟

آیا این امکان وجود داره که با خروجی گرفتن از تومیتو شاپ و ایمپورت اون اطلاعات در وردپرس این کار بدون مشکل انجام بشه؟ یا باید به صورت دستی تمام محصولات را مجددا وارد کنم؟

اگر قرار باشه دستی وارد کنم، این کار رو روی لوکالهاست انجام بدم یا روی هاست و در یک فولدری وردپرس رو نصب کنم و کارهاش رو انجام بدم و بعد آدرس فولدر رو روی دامنه بازنشانی کنم؟

ممنون از راهنماییتون
سلام

ببینید پروسه انتقال یک مدیریت محتوا خاص به یک مدیریت محتوای دیگر کار ساده و بدون قطعی نیست

ما در جوملا که از هسته های همسانی استفاده میشن بخوایم مطالب رو از ورژن 1.5 به 2.5 ببریم باید کلی در دیتا بیس ها تغییر ایجاد کنیم-این که کلا دو سی ام اس خاص هست

ورد پرس و تومیتوکارت کاملا مجزا هستند و شما غیر از محصولات و اطلاعات محصولات چیز دیگر نمیتوانید انتقال دهید

مرحله بعدی همسان سازی پیشوند ها میباشد.

به عنوان مثال در تومیتو پس از ثبت محصول در جدول دیتا بیس یک محصول ثبت میشود-و در ووکامرس پس از نصب یک محصول آن در جدول *_test ثبت میشود

اینکه شما بخواهید تک تک پیشوند هارا با پیشوند های وردپرس یکی کنید و آن را از دیتا بیس وردپرس ایمپورت کنید یک امر ناشدنی هست

مگر اینکه خروجی گرفته شده از دیتا بیس رو باز کنید تمام پیشنود ها لغات و مسیر های فراخوانی شده را با ورودپرس یکسان کنید

این کار وقت میبره و ممکنه به احتمال نود درصد انتقال به درستی انجام نشود

راه حل:شما ووکامروس رو راه اندازی کنید و درقسمتی از سایت خود نسخه قبلی را فراخوانی کنید

زیرا اگر شما همه محصولاتتون رو دستی وارد کنید به نظرم سریع تر پیش میروید

ولی انتقال از فروشگاه ساز به وردپرس نا شدنیست

پیشنهاد میکنم از فروشگاه ساز های اختصاصی استفاده کنید زیرا وو کامروس در اصل یک افزونه میباشد که روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس نصب میشود

توصیه دیگر:اگر بیشتر برای زیبایی و کارایی خاص تر و شکیل تر قصد انتقال دارید میتوانید از بسته های نصبی جوملا استفاده کنید

مثلا بسته نصبی دیجی کالا به راحتی در نت به رایگان قابل دانلود میباشد و شما سایتی مثل دیجی کالا را دارید

modiremali.com

تازه وارد
از شما خیلی خیلی ممنونم

چون مدتی هستش که با وردپرس کار میکنم، باهاش راحت تر هستم. به این خاطره که قصد دارم از ووکامرس استفاده کنم

آیا به نظر شما این کار اشتباه هستش؟ و در آینده مشکلاتی رو برای من بوجود خواهد آورد؟

IAMIR

کاربر عضو
از شما خیلی خیلی ممنونمچون مدتی هستش که با وردپرس کار میکنم، باهاش راحت تر هستم. به این خاطره که قصد دارم از ووکامرس استفاده کنم

آیا به نظر شما این کار اشتباه هستش؟ و در آینده مشکلاتی رو برای من بوجود خواهد آورد؟
کار شما کاملا صحیح هست . فقط ممکنه یک مقدار فرآیند انتقال اطلاعات زمان بر باشه . و البته به نسخه هایی ووکامرس و تومیتو شما هم به شدت بستگی داره .

برای انتقال اطلاعات بین دو فروشگاه ساز می توانید از افزونه

استفاده کنید .

ولی احتمالا خطاهایی مواجه شوید پس قبل از انتقال اطلاعات اصلی افزونه را با اطلاعات نمونه تست کنید .

سایت هایی هم هستند که فرآیند انتقال اطلاعات را تضمین براتون انجام می دهند .

modiremali.com

تازه وارد
ممنون امیر آقا

قبلا از یک نفر در مورد این افزونه پرسیده بودم. نظر مساعدی نداشت. اما بیشتر بررسی میکنم. شاید جواب داد

اما در حال حاضر من وردپرس رو روی هاست، در فولدری جداگانه نصب و راه اندازی کردم و قصد دارم محصولات و اطلاعات رو به صورت دستی وارد کنم.

فقط نمیدونم پس از وراد کردن محصولات در ووکامرس، اطلاعاتی تومیتو کارت رو چیکار کنم؟

آیا دیلیتشون کنم یا به فولدری منتقلشون کنم؟

shahriarr

تازه وارد
قطعا افزونه با خطاهایی کارشو میکنه اونم فکر نمیکنم به صورت کامل انتقال بده

حتما حتما بکاپ داشته باشید

در صورت انتقال کامل لزومی به باقی موندن اطلاعات نیست

یا اگر مایلید نکهدارید فایل را یکبار زیپ کنید سپس همون رو دوباره تار کنید تا حجم کمتری داشته باشه و در هاست فضا زیاد نگیره

نتیجه رو صددرصد اعلام کنید

بالا