انتقال دامنه به هاست

amin704

کاربر عضو
دوستان من از ابتین وب هاست گرفتم.......حالا چطوری باید دامنه رو منتقل کنم؟ چون هر چی گشتم nameserver هاشو پیدا نکردم...... کسانی که از ابتین وب هاست گرفتند راهنمایی کنن....... اصلا از دامنه .tk پشتیبانی میکنه؟

amin704

کاربر عضو
دوستان من از ابتین وب هاست گرفتم.......حالا چطوری باید دامنه رو منتقل کنم؟ چون هر چی گشتم nameserver هاشو پیدا نکردم...... کسانی که از ابتین وب هاست گرفتند راهنمایی کنن....... اصلا از دامنه .tk پشتیبانی میکنه؟

HamedR

کاربر عضو
اینجور چیزا رو باید با مدیر سرورتون هماهنگ کنین.

معمولا nameServer ها بصورت زیر هستن :

ns1.domain.com

ns2.domain.com

HamedR

کاربر عضو
اینجور چیزا رو باید با مدیر سرورتون هماهنگ کنین.

معمولا nameServer ها بصورت زیر هستن :

ns1.domain.com

ns2.domain.com

amin704

کاربر عضو
اینجور چیزا رو باید با مدیر سرورتون هماهنگ کنین.معمولا nameServer ها بصورت زیر هستن :

ns1.domain.com

ns2.domain.com
والا من هماهنگیو این هارو نمیدونم چطوریه.......گفتم شاید یه نفر که قبلا از این شرکت هاست گرفته بیاد راهنمایی کنه.........name server هارو هم ست کردم ولی نشد که نشد

amin704

کاربر عضو
اینجور چیزا رو باید با مدیر سرورتون هماهنگ کنین.معمولا nameServer ها بصورت زیر هستن :

ns1.domain.com

ns2.domain.com
والا من هماهنگیو این هارو نمیدونم چطوریه.......گفتم شاید یه نفر که قبلا از این شرکت هاست گرفته بیاد راهنمایی کنه.........name server هارو هم ست کردم ولی نشد که نشد

IAMIR

کاربر عضو
تیکت بزن ...

و اگر می خوای تلفن کن ... به بهترین شکل جوابت می دهند ...

پشتیبانیشون خدا وکیلی از خیلی دیگه از شرکتا سره ...

IAMIR

کاربر عضو
تیکت بزن ...

و اگر می خوای تلفن کن ... به بهترین شکل جوابت می دهند ...

پشتیبانیشون خدا وکیلی از خیلی دیگه از شرکتا سره ...

amin704

کاربر عضو
حل شد....تیکت زدم ولی بعدش ایمیلمو چک کردم دیدم dns ها توش هستش ..... فکر نمیکردم به ایمیل بفرستن .....ممنون از همه که کمک و راهنمایی کردن............. dns ها این بود:

ns11.abtinweb.com

ns12.abtinweb.com

amin704

کاربر عضو
حل شد....تیکت زدم ولی بعدش ایمیلمو چک کردم دیدم dns ها توش هستش ..... فکر نمیکردم به ایمیل بفرستن .....ممنون از همه که کمک و راهنمایی کردن............. dns ها این بود:

ns11.abtinweb.com

ns12.abtinweb.com

بالا