انتقال محتوای فولدر پوسته به یک پله بالاتر در ریشه

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان

فکر میکنم در زمان نصب پوسته یه خطای کوچولو کردم . که البته به مشکلی برخورد نکردم ولی اگه بتونم این رو حل کنم خیلی بنظرم بهتره.

ببینید پوسته رو  اینجوری نصب کردم

public-html<wp content<themes<soomali<jibooto

میخوام با سومالی قطع رابطه کنم و کلا حذف بشه پس میخوام تم جیبوتی اینجور قرار بگیره

html<wp content<themes<jibooto

نگید که از نو باید نصبش کنم که با شما هم قطع رابطه میکنم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

شما با هر جا  :55:   :52:   :51: خواستی می تونی قطع رابطه کنی :)

مشکلی برای انتقال وجود نداره کافی پوشه اصلی قالب رو به یه پله بالاتر یا کات کنی یا کپی کنی فقط اگر پوشه فعلی شما دارای کدی با پیشوند DS اسنت نیازی به این کار نیست چون همین کد خودش به وردپرس میفهمونه که باید به کدوم پوشه بره ولی برای اینکه تو خوشحال بشی می تونی خود پوشه جیبونی رو ببری تو پوشه تمز ولی یادت باشه باید سریعا بری تو مدیریت قالب وردپرس و دوباره انتخابش کنی که مشکلی برای وردپرس پیش نیاد

موفق باشی

A

Atashe.Entezar

Guest
امیر سالار پورحسن گفت:
توضیحات دوست عزیزمون درست اما سوالی که برای من هست اینه که مگه اصلا شدنیه که قالبی در فولدر داخلی یک قالب دیگه باشه در ودرپرس. تا اونجایی که من میدونم معمولا باید فایل های قالب، در روت خود قالب باشن نه داخل یک فولدر دیگه
سلام دوست عزیز

اره میشه حداقل من یکی که تجربه کردم فدات شم

اگه خیلی اصرار کنی باهات قطع ارتباط میکنما

جاویدان

کاربر عضو
امیر سالار پورحسن گفت:
توضیحات دوست عزیزمون درست اما سوالی که برای من هست اینه که مگه اصلا شدنیه که قالبی در فولدر داخلی یک قالب دیگه باشه در ودرپرس. تا اونجایی که من میدونم معمولا باید فایل های قالب، در روت خود قالب باشن نه داخل یک فولدر دیگه
با سلام

دوست عزیز

این بسته کدی هست که تو قالب BE بوده  رو پیوست قرار دادم ببین اگر در داخل پوشه کدی با پیشوند DS_Store وجود داشته باشه میشه تو هر پوشه که قرار بدی می تونه از زیر پوشه ها استفاده کنی . این یه کد که حتی تو همین ساختار انجمن قرار دادره و حتی امکان آپلود کد بجز زیپ نیست

موفق باشید

پیوست‌ها

• DS_Store.zip
    1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا