انتقال مطالب سایت به محصولات در ووکامرس

doonedoone

تازه وارد
سلام. من سایتم به این صورت هست که هر سری یه محصول رو معرفی میکنم و آموزشش رو میذارم. حالا که ووکامرس رو نصب کردم میخوام تمام این پست ها جزء موارد فروش باشه. آیا راهی هست که بتونم همون پست های قبلی رو منتقل کنم به قسمت محصولات ؟ مثلا کنارش دکمه اضافه به سبد خرید و قیمت رو بذارم. یا اینکه مجدد باید توی قسمت محصولات بنویسم؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا قوانین سایت رو مطالعه کنید!

تاپیک رو در محل مناسب بزنید!

لطفا تاپیک پشت سر هم نزنید! برای دریافت پاسخ باید 24 ساعت صبر کنید!

باید همه رو انتقال بدید!

doonedoone

تازه وارد
سلام.من که یه تاپیک بیشتر نزدم! منظورتون رو از تاپیک پشت سر هم متوجه نمیشم. تاپیک رو هم در بخش پرسش و پاسخ ایجاد کردم. نحوه انتقال رو که فرمودید بلد نیستم. اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید.

memoo

تازه وارد
آقای محمد مدیر انجمن محترم یه جایه دیگه همین سئوال " انتقال پست های وردپرس به ووکامرس" رو دوستان پرسیده بودن که بازم تو جواب نوشته بودین "تاپیک رو در محل مناسب بزنید! لطفا تاپیک پشت سر هم نزنید!" آخه برادر من چرا جواب سر بالا می دی بلد نیستی بگو بلد نیستم بزارید حداقل یکی که بلده بیاد جواب بده شما که با یک لحن تحقیر آمیز به دوستان می فرمایید به دوستان جستجو کنید اگه زحمت می کشیدید راهنمایی می کردید لینک مطلب مورد نظر را به جای جواب سربالا قرار می داید خیلی بهتر بود. جالب اینجاست که جنابعالی راهبر انجمن هستید. انتظار ات از جنابعالی به مراتب بیشتر است.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
الان خود شما یک تاپیک رو بعد از یک سال اوردید بالا... انتظار دارید چه چیزی بگم؟

اصلا قوانین اینجا رو خوندید؟

بالا