سلام میشه بگین چجوری میشه هم ی لینک ها رو انتقال داد؟ مث پرشین اسکریپت. :)
MahdiY راهبر انجمن 1/2/13 #3 بله حتما این بدردت می خوره : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
MahdiY راهبر انجمن 1/2/13 #6 عزیز در اون مطلب که بهشون معرفی کردم این هم هست . در ضمن فقط با این نمی شه . باید با وردپرس یا سیستم مدیریت محتوا ارتباطش داد . اصل اینه !
عزیز در اون مطلب که بهشون معرفی کردم این هم هست . در ضمن فقط با این نمی شه . باید با وردپرس یا سیستم مدیریت محتوا ارتباطش داد . اصل اینه !
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 2/2/13 #7 این اموزش در خود پرشین اسکریپت موجود بود. راه های دیگه ای برای تبلیغ هست دوست گرامی... :68:
MahdiY راهبر انجمن 2/2/13 #8 بنده در هر انجمنی می رم معروف هستم به اسپم و تبلیغاتی ( ! خب بهش بگم جستجو کن آخه اگر مطلب که بهش پیشنهاد کردم مال همین حالا بود و به همین منظور نوشته بودم یه چیزی . اما خواستم راهنمایی کنم . اگر شما این را می خواهید دیگه راهنمایی نمی کنم ! :52:
بنده در هر انجمنی می رم معروف هستم به اسپم و تبلیغاتی ( ! خب بهش بگم جستجو کن آخه اگر مطلب که بهش پیشنهاد کردم مال همین حالا بود و به همین منظور نوشته بودم یه چیزی . اما خواستم راهنمایی کنم . اگر شما این را می خواهید دیگه راهنمایی نمی کنم ! :52: