انتقال کامل سایت

a30redel

تازه وارد
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

دوستان من یه مشکل دارم امیدوارم بنده رو راهنمایی کنید

راستش یه فروشگاه دارم به این ادرس papil.in

از وقتی اینو درست کردم که حدود 2 ماه میشه پشتیبانی هاستم که برتینا هاست باشه 3 بار به من اخطار قطع سرویس دادن که این سومین بار دیگه به کل قطعش کردن و فقط فرصت یه روزه دادن تا سایتم رو درست کنم

به دلیل استفاده بیش از حد از منابع سرور !!!!!!!!!!!!!

هر چی هم ازشون میپرسم که مشکل کارم در چیه راهنمایی نمیکنن و فقط میگن با یه برنامه نویس مشورت کن تا سایتت رو بهینه کنه این جوابشون بود :

با سلام

مشکل در سورس برنامه شما می باشد ، کدهای برنامه شما بهینه نیست ، به همین دلیل منابع بیشتری مصرف می کند و تعداد بازدید تاثیر چندانی ندارد ، مهمترین مسئله بهینه بودن کدهای برنامه وب سایت شما می باشد .

من از وردپرس با اين افزونه ها استفاده ميكنم ؛

akismet

all-in-one-seo-pack

autokeyword

auto-seo-tags

custom-smilies

cystats

google-sitemap-generator

post-plugin-library

postratings

random-posts-plugin

tinymce-advanced

wordpress-importer

wpads

wpcat2tag-importer

wp-jalali

wp-pagenavi

wp-page-numbers

wp-postviews

wp-useronline

غير از اينها از سه كد امار گير هم استفاده ميكنم

حالا سوالم از دوستان اینه من باید چه خاکی تو سرم بریم ؛ واسه این سایت خیلی خیلی زحمت کشیدم تا رو پا شده نمیخوام مفت و بخاطر کشش نداشتن سرور اونا از دست بدمش

حالا راهنمایی دوستان چیه :

سایتو به کل انتقال بدم رو یه سایت قدرتمند تر ؟ که تو این مورد اصلا اطلاعانی ندارم و نمیدونم باید چکار کنم

سایتمو رو به قول اونا بهینه کنم ؟ که تو این مورد هم اصلا و ابدا اطلاعاتی ندارم

چکار باید بکنم

ممنون میشم از دوستان بنده رو راهنمایی کنند

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
cystats و آمارگیر ها رو کلا حذف کن!...

mahdi66

کاربر عضو
دوست عزیز آمارگیر ها اکثرا زیاد از منابع سرور استفاده می کنند اگه حذفشون کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه

برای انتقال سایت هم کافیه FullBackup بگیری و به هاستینک جدیدی که میخوای بدی تا سایتت رو ریستور کنند

در کل برای اطمینان بیشتر از طریق کنترل پنل هاستت فول بکاپ بگیر و دانلود کن روی سیستمت تا اگه سایتت پاک شد به مشکلی بر نخوری

a30redel

تازه وارد
cystats و آمارگیر ها رو کلا حذف کن!...
محمد جان پلاگین cystats و آمارگیر ها رو همگی حذف کردم بجز وب گذر ؛ اونم باید حذف کنم ؟ اخه همه سایتها از امار گیر استفاده می کنن یعنی هاست من اینقدر در پیته ؟

بجای پلاگین cystats کدی ؛ چیزی نیست که امار سایتم رو نشون بده

a30redel

تازه وارد
دوست عزیز آمارگیر ها اکثرا زیاد از منابع سرور استفاده می کنند اگه حذفشون کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشهبرای انتقال سایت هم کافیه FullBackup بگیری و به هاستینک جدیدی که میخوای بدی تا سایتت رو ریستور کنند

در کل برای اطمینان بیشتر از طریق کنترل پنل هاستت فول بکاپ بگیر و دانلود کن روی سیستمت تا اگه سایتت پاک شد به مشکلی بر نخوری
سلام و تشکر

دوست خوبم من بک اپ گرفتم ؛ بک آپ فول ، اینو باید حتما به هاستینگم بدم تا رستور کنه یا خودم هم میتونم

و سوال دو ، با این کار یعنی همه اون سایتم به هاست جدید منتقل میشه ، با همه مطالبم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؛ اخه از این هاسته میترسم بلایی سر سایتم بیاره ، بد جور اخطار دادش انگاری که سرورشون رو ترکوندم ؛ عجب شانسی داریم ما

mahdiali35

کاربر عضو
اینو باید حتما به هاستینگم بدم تا رستور کنه یا خودم هم میتونم
خودت هم میتونی...
و سوال دو ، با این کار یعنی همه اون سایتم به هاست جدید منتقل میشه ، با همه مطالبم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؛ اخه از این هاسته میترسم بلایی سر سایتم بیاره ، بد جور اخطار دادش انگاری که سرورشون رو ترکوندم ؛ عجب شانسی داریم ما
همه ی سایت با کلیه ی مطالب انتقال داده می شه به شرطی که بک آپ کامل باشه....همه ی فایل ها + دیتابیس

a30redel

تازه وارد
ممنون بابت توضیحتون ، میتونید روش رستور رو بگید چجوریه

a30redel

تازه وارد
با سلام

دوستان من اومدم از كل هاستم بك آپ گرفتم ، يعني جايي كه وردپرس رو نصب كردم ؛ يعني پوشه public_html

با ديتا بيس سايتم

بعد رفتم تو هاست جديد و چون دامين اصلي رو به يه چيز ديگه ربط داده بودم ، يه ساب دامين به اسم شاپ زدم و بك اپ رو اونجا رستو كردم ، بعدش هم ديتا بيس رو ايمپورت كردم

حالا جالب شده

اين سايت اصلي منه

و اينم هاست جديد با بك اپ :

همونطوري كه مي بينيد هر دو دقيقا يكيه ؛ ولي مشكل اينجاس كه وقتي رو هاست جديد يعني ، روي يك محصول كليك ميكنم لينك ميشه به سايت قديمي ، يعني فقط صفحه اصلي سايت رو نشون ميده و تمام لينكها به سايت قديمي بر مي گرده

دوستان ميتونن بگن مشكل از چيه

mahdiali35

کاربر عضو
باید بری داخل دیتا بیس و آدرس سایت جدید رو به جای تک تک آدرس های سایت قدیمی وارد کنی...

میتونی بک آپ دیتابیس رو با ++notepad باز کنی و آدرس سایت جدید رو replace کنی و از اول اونو ایمپورت کنی...

بدرود

a30redel

تازه وارد
مهدی جان اینو هم انجام دادم ؛ هر چی papil.in بود با shop.papil.net جایگزین کردم ولی هنوزم همونجوریه

جای دیگه ای مونده که من از قلم انداخته باشم

a30redel

تازه وارد
از دوستان کسی نیست بنده رو در این مورد راهنمایی کنه

ممنون میشم چون بد جور مشکل دارم در این مورد

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تو قسمت تنظیمات سایت, یک قسمت برای تعیین آدرس سایت هست...

برای ویرایش. بعد از ایمپورت کردن دیتابیس. باید به جدول wp_option بری. قسمت browse هست توی phpmyadmin

فیلد site_url رو ویرایش کن و آدرس جدید رو وارد کن...

بالا