ان تاپ کردن یک عکس در صفحه html

amin_mahhoory

تازه وارد
12/12/16
68
0
6
سلام

چجوری میتونم یک عکس رو در صفحه ام نسبت به بقیه عناصر (حتی نوشته هام) آن تاپ کنم؟

یعنی روی همه ی اون ها قرار بگیر

مثل یک لایه

ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین بهم

 

linuxmint

تازه وارد
13/1/12
62
2
8
linux
از z-index استفاده کنید.

هرچه مقدار z-index بیشتر باشه، عنصر مورد نظر در لایه بالاتری (جلوتر) قرار می گیره. برای استفاده از این خاصیت کد زیر را به کلاس عنصر مورد نظر اضافه کنید.

کد:
z-index: 999;
 

amin_mahhoory

تازه وارد
12/12/16
68
0
6
سلام

مرسی از پاسختون

از z-index استفاده کردم بازم عکس ام میوفتاد زیر متن ام

ایرادش چیه؟

 

amin_mahhoory

تازه وارد
12/12/16
68
0
6
البته از z-index در تگ style در html استفاده کردم و در css ام براش کلاس تعریف نکردم

 

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
1/3/17
148
1
18
26
مشهد
با سلام

زمانی که از z-index استفاده می کنید، position المنت باید relative یا absolute باشه.

 

amin_mahhoory

تازه وارد
12/12/16
68
0
6
سلام

اگه امکانش هست لینک صفحه مورد نظرتون رو ارسال کنید :)


مرسی از لطفتون
تو این صفحه من یک سری تکت باکس دارم که یکیش رنگش سفیده و مشخصه و به ترتیب زیرش چندتای دیگه هم هسست که ترنسپرنته
میخوام روی اینا یک عکس بندازم که قابل select شدن نباشن
عکس هم تو همون موقعیت هست 
اما زیره فرم ها قرار می گیره همیشه

اگر صفحه رو اینسپکت کنین کاملا متوجه میشین

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin_mahhoory

تازه وارد
12/12/16
68
0
6
سلام

ببخشید اما یک مسئله ای ذهن بنده رو مشغول کرده

اگر روی این فیلد ها تصویر بیافته کاربر چجوری میتونه اطلاعاتش رو وارد کنه؟!

 
بعد از اینکه روی اون لوگوی سمت چپ بالا کلیک می کنید

با استفاده از یک کد جاوا اسکریپت این عکس حذف میشه و امکان استفاده از فیلد ها به وجود میاد

 

حسن غویشه

کاربر عضو
6/1/16
358
16
18
24
سلام

درحال حاضر خیر ولی در حال جستجو هستم 

و برای تگ input به جای مشخصه font-color از color استفاده کنید

 

حسن غویشه

کاربر عضو
6/1/16
358
16
18
24
سلام

شب که نه بامداد بخیر


عزیز اگه هنوز مشکل پابرجاست لطف کن کل سورس رو با تصویر مورد نظرت رو برام خصوصی بفرست تا فیکس کنم :)