اپلود کننده

SANBOR

تازه وارد
سلام

من یک اسکریپ میخواه که بتوانم در سایت های فورشیر و مگا اپلود و ... با پسورد یوزرنیمی که بهش دادم فایل اپلود کنه

یعنی فقط یه باکس داشته باشه که فایل رو از کامپیوتر مشخص کنی و بعد یه دکمه هایی زیرش باشه که مشخص کنی کدوم سایت میخواهد اپلود کنه و بعد زیرش دکمه اپلود باشه همین

چون من هاستم محدوده دنبال همچین اسکریپتی میگردم

متشکرم

texas

کاربر عضو
سلام

به نظر از سايتهاي ازائه دهنده استفاده كني بهتره

اينم يك نمونه اسكريپت

iranenaz

کاربر عضو
این رو هم امتحان کنید :

You must be registered for see images attach

iranenaz

کاربر عضو
(موقت رپیدباز)

SANBOR

تازه وارد
دوست من گفتم پسورد ها رو اتوماتیک بزنه

راستی اینها همگی امن هستند و لینک دانلود رو چقدر نگه میدارند

و روی ویبلتون 4.0.8 چجوری نصب کنم

iranenaz

کاربر عضو
دوست من گفتم پسورد ها رو اتوماتیک بزنهراستی اینها همگی امن هستند و لینک دانلود رو چقدر نگه میدارند

و روی ویبلتون 4.0.8 چجوری نصب کنم
من هرچی میگردم " اتوماتیک " رو در پستتون نمی بینم .

منظورتون از نصب روی ویبلتون چی هست ؟

SANBOR

تازه وارد
خب وقتی میگم باکساش مهدود باشه یعنی پشت پرده پسورد بزارم دیگه

SANBOR

تازه وارد
دوست من حالا یه اپلودر خوب که همیشه فایل رو نگه داره و قابلیت وارد کردن اکانت درونش رو داشته باشه و همه چیز اتوماتیک باشه و مطمعا باشه رو لطف میکنید

اگه چیزی مخصوص وی بتون باشه که عالی میشه

اگه اموزش نصب رو هم بدی ممنونتون میشم

متشکرم

iranenaz

کاربر عضو
دوست عزیز خیلی بعید میدونم این اسکریپت رو که شما می خوای کسی سراغ داشته باشه.

این رو درست کردم ببین بدردتون می خوره . (ببخش تازه ویندوزم رو نصب کردم فتوشاپ نداشتم ... تصاویر :) ) کار داره .

SANBOR

تازه وارد
واقعا عالیه ولی یه خورده مشکل داره اونم اینه که خیلی شیک نیست و دوم اینکه میتونی سرور هاشو بیشتر بزاری و سرور های فور شیر و مگا اپلود وغیره هم داشته باشه

راستی اینها لینک ها رو چقدر نگه میدارند و میتونیم اکانت مثلا فور شیر رو بهش بدیم و تو اکانت بریزه میخواهم این قضیه برای تمام سرور ها صدق کنه

و میتونی کاری کنی که فقط باید یکی از سرور ها رو انتخاب کنند و یک فایل رو تو چند سرور نریزند

iranenaz

کاربر عضو
واقعا عالیه ولی یه خورده مشکل داره اونم اینه که خیلی شیک نیست و دوم اینکه میتونی سرور هاشو بیشتر بزاری و سرور های فور شیر و مگا اپلود وغیره هم داشته باشهراستی اینها لینک ها رو چقدر نگه میدارند و میتونیم اکانت مثلا فور شیر رو بهش بدیم و تو اکانت بریزه میخواهم این قضیه برای تمام سرور ها صدق کنه

و میتونی کاری کنی که فقط باید یکی از سرور ها رو انتخاب کنند و یک فایل رو تو چند سرور نریزند
این ناقص هست // دیدم شما عجله دارید لینک دادم ...،عکسها رو توی پینت درست کردم :)

چه سروری می خوای شما ؟

واسه اینکه اکانت فور شیر بدی .... باید ور رفت باهاش/نمی دونم

آره میتونی فقط یک سرور بدی.

SANBOR

تازه وارد
این ناقص هست // دیدم شما عجله دارید لینک دادم ...،عکسها رو توی پینت درست کردم :) چه سروری می خوای شما ؟

واسه اینکه اکانت فور شیر بدی .... باید ور رفت باهاش/نمی دونم

آره میتونی فقط یک سرور بدی.
دوست من نگفتی اینها رو خودت یوزر نیم و پسورد دادی یا این سرور ها رایگان هم اجازه اپلود میدند

راستی میگم میشه کاری کرد که هر دفعه یک فایل اپلود میشه یک شماره پشتش بیاد و فرق نکنه تو چه سروری باشه و شماره ها به ترتیب باشه

دمت گرم اگه بتونی سریع چیز جالبی درست کنی ممنونت میشم و بعد میتونیم با هم ارتقاش بدی

میتونم ایدیتو داشته باشم

iranenaz

کاربر عضو
دوست من نگفتی اینها رو خودت یوزر نیم و پسورد دادی یا این سرور ها رایگان هم اجازه اپلود میدند راستی میگم میشه کاری کرد که هر دفعه یک فایل اپلود میشه یک شماره پشتش بیاد و فرق نکنه تو چه سروری باشه و شماره ها به ترتیب باشه

دمت گرم اگه بتونی سریع چیز جالبی درست کنی ممنونت میشم و بعد میتونیم با هم ارتقاش بدی

میتونم ایدیتو داشته باشم
سلام

این راه مناسبی واسه واسه آپلود فایهای کابران فروم نیست ...

من عکس و ... رو ادیت کردم میتونید اینجا ببینید :

اینهم api واسه 4 شیر :

انجام اونی که می خوای ناشد نیست اما دردسر داره.

اینی که هست بدون یوزر و پسورد هست.

اگر خواستید بفرمایید سورس رو بذارم واستون.

موفق باشید

SANBOR

تازه وارد
سلام این راه مناسبی واسه واسه آپلود فایهای کابران فروم نیست ...

من عکس و ... رو ادیت کردم میتونید اینجا ببینید :

اینهم api واسه 4 شیر :

انجام اونی که می خوای ناشد نیست اما دردسر داره.

اینی که هست بدون یوزر و پسورد هست.

اگر خواستید بفرمایید سورس رو بذارم واستون.

موفق باشید
دوست من در هر سه تا ایدیت ادت کردم اگه اومدی هتما ان بشو

بالا