اگر لطف کنی این کدو تحویل بدی

• نویسنده موضوع box
  • تاریخ شروع

box

تازه وارد
سلام

دوستان میشه داخل کد php این کد رو برای من ویرایش کنید تحویل بدید و بگید چیکار کنم تا درگاه های ووکامرس از داخل مدیریت قالب فعال بشه و کدی که از بانک میگیرم رو کجا باید وارد کنم البته کسایی که منو میشناسن میدونن که من اسپمر نیستم من کارها رو انجام دادم مطالعات دقیقی هم داشتم منتها میخوام یکی از دوستان ویرایش کنه و راهنمایی های لازم رو انجام بده تا من بدونم اشتباه کردم یا نه؟

کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if (have_posts()) : ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><div class="single_title"><h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div><div class="single_content"><?php the_content(''); ?></div><?php endwhile; ?><?php endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
من طبق توضیحات سایت به این شکل ویرایش کردم ببینید درسته ؟

کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if <?php woocommerce_content(); ?> endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
من اصلاً @@ نمیبینم تو این کد و نمیدونم چطور درگاه ها از داخل مدیریت سایت فعال میشه

box

تازه وارد
سلامدوستان میشه داخل کد php این کد رو برای من ویرایش کنید تحویل بدید و بگید چیکار کنم تا درگاه های ووکامرس از داخل مدیریت قالب فعال بشه و کدی که از بانک میگیرم رو کجا باید وارد کنم البته کسایی که منو میشناسن میدونن که من اسپمر نیستم من کارها رو انجام دادم مطالعات دقیقی هم داشتم منتها میخوام یکی از دوستان ویرایش کنه و راهنمایی های لازم رو انجام بده تا من بدونم اشتباه کردم یا نه؟

کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if (have_posts()) : ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><div class="single_title"><h2><a rel="nofollow" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div><div class="single_content"><?php the_content(''); ?></div><?php endwhile; ?><?php endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
من طبق توضیحات سایت به این شکل ویرایش کردم ببینید درسته ؟

کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if <?php woocommerce_content(); ?> endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
من اصلاً @@ نمیبینم تو این کد و نمیدونم چطور درگاه ها از داخل مدیریت سایت فعال میشه

سلام

از متخصصین سایت درخواست دارم با توجه به پاسخ ندادن نسبت به این مطلب و چند مطلب قبلی تنها فعال شدن درگاه ها رو ذکر کنن که چطور باید در مدیریت قالب وردپرس فعال بشود ممکن است مشکلی در موقع نصب یا اصلاً مشکل از هاست باشد.

باتشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کافیه تیک فعال سازی درگاه رو بزنی...

تنظیمات ووکامرس / تسویه حساب / انتخاب درگاه پرداخت / تیک فعال سازی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا