سلام
دوستان میشه داخل کد php این کد رو برای من ویرایش کنید تحویل بدید و بگید چیکار کنم تا درگاه های ووکامرس از داخل مدیریت قالب فعال بشه و کدی که از بانک میگیرم رو کجا باید وارد کنم البته کسایی که منو میشناسن میدونن که من اسپمر نیستم من کارها رو انجام دادم مطالعات دقیقی هم داشتم منتها میخوام یکی از دوستان ویرایش کنه و راهنمایی های لازم رو انجام بده تا من بدونم اشتباه کردم یا نه؟
من طبق توضیحات سایت به این شکل ویرایش کردم ببینید درسته ؟
من اصلاً @@ نمیبینم تو این کد و نمیدونم چطور درگاه ها از داخل مدیریت سایت فعال میشه
دوستان میشه داخل کد php این کد رو برای من ویرایش کنید تحویل بدید و بگید چیکار کنم تا درگاه های ووکامرس از داخل مدیریت قالب فعال بشه و کدی که از بانک میگیرم رو کجا باید وارد کنم البته کسایی که منو میشناسن میدونن که من اسپمر نیستم من کارها رو انجام دادم مطالعات دقیقی هم داشتم منتها میخوام یکی از دوستان ویرایش کنه و راهنمایی های لازم رو انجام بده تا من بدونم اشتباه کردم یا نه؟
کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if (have_posts()) : ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><div class="single_title"><h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div><div class="single_content"><?php the_content(''); ?></div><?php endwhile; ?><?php endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
کد:
<?php get_header(); ?><div class="line"></div><div class="single"><?php if <?php woocommerce_content(); ?> endif; ?></div><!-- single --><div class="line"></div></div><!-- end container -->
<?php get_footer(); ?>
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.