ایجاد فرم ارسال محتویات به قسمتی از قالب Html توسط PHP

• نویسنده موضوع Bvk
  • تاریخ شروع

Bvk

تازه وارد
با سلام : خدمت اساتید عزیز ، دوستان بنده طراح قالب های Html ,Css , java هستم ، که میخوام با استفاده

از یک فرم که دارای یک ادیتور و یا حداقل یک textbox باشد تا بتوانم محتویات : خبر ، مقاله و ....... رو به سایت

منتقل کنم . این رو هم میدونم که فرم باید به یک بانک اطلاعاتی متصل باشه که محتویات در ان ذخیره شوند و در نهایت در سایت نمایش داده شوند.

و اما درخواست بنده :

سایت بنده به این شکل هست که یک صفحه دارای چندین باکس برای متن وجود دارد . که من میخوام توسط

فرمی که میسازم برای ارسال اطلاعات هر دفعه بیاد و علاوه بر ایجاد باکس خودکار محتویات هم دورنش قرار

بگیره و نمایش پیدا کنه .

به عنوان مثال : (مثل ادیتور cms ساده )

قبل از ارسال محتویات :

13361408301.jpg

بعد از ارسال محتویات توسط فایل php به قالب :

13361402741.png

و نکته اینجاست که در این کد باید باکس خالی مانند زیر را که قبلا توسط css و html ایجاد شده را در هر پست فراخوان کند (اضافه) و محتویات درونش قرار بگیرد .

13361410741.png

مثال عمده مثل : سیستم وردپرس که هر پست مواجه است با یک باکس جدا .

ممنون میشم اگر کسی بنده را راهنمایی کنه و کد رو در اختیار بنده بزاره .

iPersianScript

کاربر عضو
.

. سـلام :37:

. خب خودتم گفتی و اشاره به cms و وردپرس و... داشتی، در نتیجه باید با php بنویسی و.... :|:|

. تو صفحه html واسه این کار محدودیت داری.. /:)

. جسارتاً چرا از cms استفاده نمی کنی ؟؟ :-/

. cms های ساده و کوچیک هم هستند که می تونی به دلخواه توش دست ببری و شخصی سازی کنی.. :)

. البته مطمئناً دوستان بهتر راهنمائی خواهند کرد.. :66:

. مـوفق باشیـد :54:

.

Bvk

تازه وارد
.. سـلام :37:

. خب خودتم گفتی و اشاره به cms و وردپرس و... داشتی، در نتیجه باید با php بنویسی و.... :|:|

. تو صفحه html واسه این کار محدودیت داری.. /:)

. جسارتاً چرا از cms استفاده نمی کنی ؟؟ :-/

. cms های ساده و کوچیک هم هستند که می تونی به دلخواه توش دست ببری و شخصی سازی کنی.. :)

. البته مطمئناً دوستان بهتر راهنمائی خواهند کرد.. :66:

.
ضمن تشکر بابت راهنمایی خوبتون ، دوست عزیز بنده زیاد با php آشنایی کامل ندارم ، اما درمورد محدودیت با Html فکر نکنم چون الان

یک cms ساده ساختگی با php پیدا کردم که دقیقا همون کاری که بنده میخواستم انجام میده ولی کمی باید تغیرات درش انجام داد .

و اینکه اگر ممکنه اسم cms هایی که فرمودید رو نام ببرید .

iPersianScript

کاربر عضو
.

. سـلام :55:

. خوشحالم که نمونه ایی پیدا کردید.. بله همونطور که صبح! گفتم باید نمونه اسکریپت یا cmsی رو توش دست ببرید.. /:)

. نمونه ساده و جالب، اما فارسی و کاربردی :67: :

.

. و از این لینک هم میتونید تمامی cms های معرفی شده رو به دقت مطالعه کنید و مناسب ترین رو انتخاب کنید :|:| :

.

.

matin.b

تازه وارد
دوست گرامي

هسته هر فرمي به يك ديتابيس متصل هستش و ورودي ها رو پس از پردازش در ديتابيس ذخيره ميكنه

هنگام فراخواني اطلاعات از بانك اطلاعاتي معمولاً در php از حلقه يا شرايط مشروط استفاده ميكنند كه در محتواي دروني هر حلقه شيوه و نوع چيدمان به ازاي هر مطلبي كه فراخواني ميشه وجود داره و كاملاً هم سفارشي و قابل تنظيم هستش (دقيقآً همانند سيستم فراخواني پست ها در وردپرس) كه در اين مورد ميتوني هر مطلب استخراج شده رو در يك باكس مجزا همونطور كه گفتي و نياز داري قرار بدي كه در اين صورت با هربار تكرار حلقه يك باكس مجزا تشكيل ميشه و اطلاعات در اون درج ميشه.

در اين مورد يك فايل آموزشي بهمراه نمونه برات تهيه ميكنم و در همين بخش قرار ميدم

Bvk

تازه وارد
.. سـلام :55:

. خوشحالم که نمونه ایی پیدا کردید.. بله همونطور که صبح! گفتم باید نمونه اسکریپت یا cmsی رو توش دست ببرید.. /:)

. نمونه ساده و جالب، اما فارسی و کاربردی :67: :

.

. و از این لینک هم میتونید تمامی cms های معرفی شده رو به دقت مطالعه کنید و مناسب ترین رو انتخاب کنید :|:| :

.

.
با تشکر فراوان بابت راهنمایی شما دوست گرامی ، این .

بسیار عالی بود فقط یه مشکلی اینکه این کل محتویات که توسط ادیتور ckeditor هست رو به Page مورد نظر ارسال میکنه ، حالا اگر بخواهیم

به یه قسمت خاص ارسال کنه چه کار باید کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید

matin.b

تازه وارد
با تشکر فراوان بابت راهنمایی شما دوست گرامی ، این . بسیار عالی بود فقط یه مشکلی اینکه این کل محتویات که توسط ادیتور ckeditor هست رو به Page مورد نظر ارسال میکنه ، حالا اگر بخواهیم

به یه قسمت خاص ارسال کنه چه کار باید کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید
ميشه منظورتون رو از اين قسمت خاص واضحتر بيان كنيد كه شما ميخواين اين ورودي ها پس از پردازش به كدام قسمت ارسال بشه؟

Bvk

تازه وارد
ميشه منظورتون رو از اين قسمت خاص واضحتر بيان كنيد كه شما ميخواين اين ورودي ها پس از پردازش به كدام قسمت ارسال بشه؟

دوست عزیز میخوام متحویات داخل ادیتور :

13366633641.png

به داخل باکس ارسال بشه .

13361402741.png

You must be registered for see images attach

بالا