ایجاد منوی ابشاری افقی بدون افزونه

amin704

کاربر عضو
سلام

من میخوام یه منوی ابشاری بدون افزونه استفاده کنم تو نت اموزش های زیادی هست که حتی بدون jquery و فقط با css اینکارو میکنن ولی همشون برای منوی زیر هدر که به صورت عمودی باز میشه هست من برای سایدبار میخوام که به صورت افقی باز میشه

من میخوام از این کد ها استفاده کنم کد اول ثابت هست و با کلیک روی اون میخوام کد دوم نمایش داده بشه

کد اول

کد:
[FONT=Tahoma][COLOR=#333333]<?php wp_list_categories('title_li=&include=31'); ?>[/COLOR][/FONT]
کد دوم

کد:
<?php wp_list_categories('title_li=&include=31'); ?>
ضمنا من شاید 30 تا زیر دسته داشته باشم که اگه همرو یه جا بخوام نمایش بدم زشت و شلوغ میشه میشه کاری کرد که در چند صفحه نمایش داده بشه؟ مثل سایت ایران فیلم

alifiresoft

کاربر عضو
من خیلی متوجه منظور شما نشدم. فک کنم یکم واح تر بگید بد نباشه. اگه شما دنبال منوی درختی هستید میتونید از افزونه tree menu استفاده کنید.

اگرم میخواهید بدون افزونه باشه بازم 2 حالت پیش میاد :

1- از خود مدیریت وردپرس قابل مدیریت کردن باشه منوها : در این صورت نیاز به کد نویسی دارید که توی وردپرس بهش میگن WALKER . توی نت سرچ کنید WALKER NAV برای وردپرس براتون میاره.

2- اگه نمیخواهید مدیریت پذیر باشه که بسیار ساده هست، یک کد زیبا رو که جاییی میبینید به راحتی بردارید و داخل قالبتون قرار بدید. و منو ها رو هم همونجا توی کد های قالب به صورت دستی درست کنید.

amin704

کاربر عضو
فکر کنم واضح توضیح دادم توی این سایت منوی سمت راست از نوع کشویی هست این سایت از افزونه استفاده کرده؟ اگه اره اسم افزونه رو بگید

در کل همون مورد اخری که گفتید من کد css رو دارم برای استایل دادن ولی نمیدونم از این کد چطوری برای کد های php که در پست قبلی نوشتم استفاده کنم؟

لطفا راهنمایی کنید

بالا