ایـجــاد کامـنـت - نـظــرخـواهــی یــا نـظـــرات..

iPersianScript

کاربر عضو
.

. سلام دوستان

. تو طراحی سایتی که از سیستم مدیریت محتوا استفاده نشده میخوام واسه بعضی از قسمت ها امکان نـظـــر دادن ایجاد کنم،

. بطور مثال 2 تا فیلد نـــام: و نـظـــر: داشته باشه بعد ارسال نظر هم صفحه لــود نشه..

. چطور میشه انجامش داد که هر جا خواستم فراخوانی بشه و نـظــر مربوط به همون قسمت رو نشون بده ؟ :-/ ؟

. البته دنبال اسکریپت امکان امـتـیــاز دهـی هم هستم که مسه همین نـظــر دادن انجام بشه..

. دیگه کلا خودتون با روال نـظــر دادن و امـتـیــاز دادن آشنا هستید، نیاز به توضیح دادن بیشتر نیست..

. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید سـاده تـریـن و یا بـهـتــریــن راه حـل برای اینکار چیه.. :54:

.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

N2D

کاربر عضو
سلام !

یک سیستم به همین منظور در پرشین اسکریپت معرفی شده !

اسکریپتی شبه قسمت کامنت بازی فیس بوک ، اسکریپت خوب و کارایی هست .

اما توضیح مختصری در رابطه با سوالتون :

اول اینکه برای ایجاد نظرات در سایتتون ، باید هر قسمت یک مشخصه یکتا داشته باشه ، مثلاً شما در کل سایتتون برای صفحات یک مشخصه تعریف کنید : id

حالا هر صفحه یک عدد یکتا داشته باشه برای این id ...

خُب قسمت نظرات رو میدید یکی براتون مینویسه به صورتی که هر کامنت بر اساس زمان ارسال از جدید به قدیم ترتیب بشه در دیتابیس و البته ، توسط همون شناسه id فراخونی بشه !

چیز ِ زیاد سخت و پیچیده ای نیست اما برای اینکار باید برنامه نویسی کار کرده باشید .

موفق باشید

iPersianScript

کاربر عضو
.

. سلام مجدد

. یه نمونه پیدا کردم بسیار ساده و سبک.. فقط از فایل متنی برای ذخیره استفاده می کنه و

. باید با iframe تو قسمت دلخواه قرار داد، ولی مدیریتی روش نمیشه انجام داد و

. واسه هر جا گویا چاره ایی جز اینکه دوباره یه نسخه دیگه رو iframe کرد نیست.. /:)

. ولی موارد کاملتری هم هست مسه این :

. اینجام توضیحاتی داده : ولی نگرفتم که آیا میشه اینو تو چند قسمت

. بصورت مجزا ازش استفاده کرد یا نه.. دوستان اگر میتونید راهنمائی کنید.. :40:

. ممنون :54:

بالا