ایندکس شدن مطالب در گوگل

• نویسنده موضوع sanar
  • تاریخ شروع

sanar

تازه وارد
با سلام

سایتم حدود یک ماه هست که راه اندازی شده اما اصلا مطالب سایتم تو گوگل ایندکس نمیشه ؟ دلیلیش عمر کمه سایته یا چیزه دیگه

mr.na3r

کاربر عضو
گوگل سایت شما را شناخته یعنی اصلا سایتتون تو گوگل هست؟

ممکنه مطالب ایندکس شده باشه ولی در صفحات خیلی دور گوگل قرار گرفته باشه.

سایتتون رو در گوگل وبمستر تواز ثبت کنید اونجا وضعیت ایندکس رو نشون میده

sanar

تازه وارد
گوگل سایت شما را شناخته یعنی اصلا سایتتون تو گوگل هست؟ممکنه مطالب ایندکس شده باشه ولی در صفحات خیلی دور گوگل قرار گرفته باشه.

سایتتون رو در گوگل وبمستر تواز ثبت کنید اونجا وضعیت ایندکس رو نشون میده
سایتمو در گوگل وبمستر ثبت کردم سرعت ایندکس شدن ب حدی پایین یک مطلب دو هفته پیش گذاشتم تازه ایندکس میشه

mr.na3r

کاربر عضو
سایتمو در گوگل وبمستر ثبت کردم سرعت ایندکس شدن ب حدی پایین یک مطلب دو هفته پیش گذاشتم تازه ایندکس میشه
سرعت ایندکس به پارامترهای زیادی بستگی داره.

اینکه با عمر کم وبسایتتون مطالبتون دو هفته ای ایندکس میشه خوبه.

یکی از پارامترهایی که باعث میشه مطالب زودتر ایندکس بشه نظم به روزرسانی سایت است.مثلا هر سه روز یکبار ، یا چهار روز یکبار ، هفته ای یکبار و ...

مثلا همیشه سعی کنید منظم به روز کنید ، در این صورت خزنده های گوگل طبق نظم سایتتون رو بررسی میکنند.این چیزی که گفتم رو تو دوسال گذشته تجربه کردم ،همیشه جمعه ها سایتمو بروز میکردم ، مطالبم در حد یکساعت بعد ایندکس میشد.داخل گوگل وبمستر تولز هم کراولرهای گوگل جمعه ها سایتم رو بررسی میکنند.

یکی دیگه از مواردی که باعث میشه مطالب سریع ایندکس بشه ، لینک بیلدینگ داخل شبکه های اجتماعی ( گوگل پلاس ، بالاترین و ...) است.پس از بروزرسانی سایتتون سعی کنید لینک آن را داخل این دو شبکه ی اجتماعی قرار دهید.

Black_Sky

کاربر عضو
نظر من این هست که آدرس آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه

بالا