این اسکریپت اسمش چیه؟

سلام
شما که متخصصین میشه بگید این از چه اسکریپتی استفاده می کنه؟

این شبیه اسکریپت تم فارست که توی همه سایت ها پیدا میشه نیست. اگر اسمشو میدونین ممنون میشم بهم کمک کنید.
لینک سایت اصلی رو هم بدید بی زحمت.

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

اسکریپتش وردپرس است

که قالبش رو به روز کردن و درگاه های پرداخت جدید رو بهش اضافه کردن

که به نظرم قالب رو با افزونه EDD مچش کردن

Qalekhani

قلعه‌خانی

سلام

اسکریپتش وردپرس است

که قالبش رو به روز کردن و درگاه های پرداخت جدید رو بهش اضافه کردن

که به نظرم قالب رو با افزونه EDD مچش کردن
خیلی ممنون ک جواب دادین

نمی دونی اسم قالبه چی هست؟ و از کجا می تونم دانلودش کنم؟ انگلیسی هم باشه مشکلی نیست. خیلی ممنون

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

دوست عزیزمون @ لینک گذاشتن

در گوگل دنبال " پوسته تم فارست" یا "اسکریپت تم فارست" بگردید

می دونم تم فارسته. ولی این که لینکش رو گذاشتم خیلی حرفه ای تر و متفاوت تره. اگر میشه اسم این پوسته یا لینک دانلودش رو بذارید. خیلی ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لینک حذف شده... نتونستم ببینم

Qalekhani

قلعه‌خانی
می دونم تم فارسته. ولی این که لینکش رو گذاشتم خیلی حرفه ای تر و متفاوت تره. اگر میشه اسم این پوسته یا لینک دانلودش رو بذارید. خیلی ممنون
چیزی که شما گذاشتید یه پوسته است که برای وردپرس همراه با افزونه EDD ارائه شده. لینک های ما خود اسکریپت هستند (ربطی به وردپرس ندارند) و در نوع خودش، امکانات بی نظیری داره

لینک حذف شده... نتونستم ببینم
تا دیشب بود الان حذف شده

چند جا دیگه هم می فروشن ولی من ندارم 119000 تومن واسه این بدم. اگر اسمش رو میدونید بگید تا خودم فارسی کنم اگرم فارسی شده اش هست لینک بدید ممنون میشم.

چیزی که شما گذاشتید یه پوسته است که برای وردپرس همراه با افزونه EDD ارائه شده. لینک های ما خود اسکریپت هستند (ربطی به وردپرس ندارند) و در نوع خودش، امکانات بی نظیری داره
نه من با اسکریپت هاش مشکل دارم. فایل توی هاستم آپلود نمیشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اسمش هست PICOTHEME

یک قالب وردپرسی هست که با Easy Digital Downloads سازگاره.

گوگل سرچ کن

اخرین نسخه اش هم 1.6 هست

Download Picotheme 1.6

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینم ذکر کنم سیستم رو از نسخه های قدیمی که میفروختیم کش رفتن... ناقص هست و افزونه های کاربردی درش وجود نداره.

اینم ذکر کنم سیستم رو از نسخه های قدیمی که میفروختیم کش رفتن... ناقص هست و افزونه های کاربردی درش وجود نداره.
هنوز هم می فروشین. اگر نمی فروشین واسه دانلود بذارید تا کلاه بردارها نونشون آجر بشه کاربرای پرشین اسکریپت هم فیضی ببرن :63:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
هنوز هم می فروشین. اگر نمی فروشین واسه دانلود بذارید تا کلاه بردارها نونشون آجر بشه کاربرای پرشین اسکریپت هم فیضی ببرن :63:
بله میفروشیم.خیر رایگان قرار نمیگیره چون حق کسانی که خریدن ضایع میشه

بالا