بازدید از سایت توسط سرور

majidzm

تازه وارد
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید

من یه هاست لینوکس دارم که میخوام توسط سرورش به طریقی که شما پیشنهاد میدید آدرس یه لینکو همانند مرورگر باز کنه

نیازی به گشتن در اون لینک سایت و پردازشو جستجو نیست و فقط می خوام درست همانند مرورگر های ویندوز اون صفحه ای که آدرسشو بهش میدم باز و لود

کنه و همون جوری نگهش داره و بهتره برای اطمینان هر چند ساعت یکبار رفرش کنه

همانند یه بازدید کننده معمولی ولی با این تفاوت که از طریق سرور هاست داره انجام میشه

اگه سوالی هست بفرمایید

منتظر پیشنهادات و راهکارهاتون هستم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یک سرور مجازی میتونید بگیرید. یک صفحه بهش بدید. که از تگ refresh استفاده کنه... و هر 5 ثانیه یکبار رفرش بشه

majidzm

تازه وارد
سلاممنظور باز کردن و ویزیت و یا سرف کردن اون سایته

یعنی صفحه سایت بصورت کامل لود و باز بشه توسط هاست

من سرور اختصاصی ندارم و فقط یه هاست لینوکس اشتراکی دارم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با این حساب. درباره کرون جاب در گوگل سرچ کنید. یا اگر خودتون اشنایی دارید. میتونید بدید به کرون جاب هر x دقیقه یک بار یک ادرس خاص رو باز کنه...

majidzm

تازه وارد
بازم ممنونمن تا حالا با کرون جاب کار نکردم وآشنایی ندارممثلا برای باز کردن صفحه سایت باید چه کد و تنظیمی بهش بدم؟

Mohand.ES

کاربر عضو
منظور شما بازيدكننده مجازيه ؟ يعني آمار سايت بالا بره ؟

چيزي كه آقا محمد گفتن يه سيستم هست كه صفحه مورد نظر شما رو طبق زمان برنامه ريزي شده رفرش مي كنه اگرم هم يك صفحه معمولي اچ تي ام ال هست بريا رفرش از كد جاوا استفاده كنيد .

اگر هم منظور بازديد مجازي هست بايد از اسكريپت هاي "فيك استيت" يا "فيك يوزر" همچين چيزايي استفاده كنيد كه اصلا توصيه نميشه .

majidzm

تازه وارد
با تشکر از دوستان

من میخوام لینک صفحه اتو سرفینگو بهش بدم که سرور صفحه رو باز کنه و باز بمونه و در اون صفحه بصورت اتوماتیک سرفینگ انجام بشه و سایت ها در داخل همون لینک یا صفحه به ترتیب لود میشن

چه راهیو پیشنهاد میدین؟

از کرن جاب میشه کمک گرفت و به چه نحوی؟

MahdiY

راهبر انجمن
اینم آموزش کرون جابز

zegersot

کاربر عضو
شما میتونید از یه کد php استفاده کنید برای فراخونی سایت و بعد با استفاده از کران جاب هر زمانی که میخواید اون صفحه رو فراخونی کنید

majidzm

تازه وارد
نمیدونم

اگه با ربات میشه چه بهتر

برای من فرقی نداره

مهم اینه که بشه رو یه هاست اشتراکی لینوکس راش انداخت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا