باز شدن لینک عنوان در صفحه جدید (جوملا)

arashmmm1414

کاربر عضو
توی این سایت ( ) لینک عناوین خبری در صفحه جدا باز میشه و فقط هم تو همین صفحه اول که مربوط میشه به اخبار ویژه ، اینجوری باز میشه ،، دقیقا تو تصویر با رنگ زر مشخص کرده ام کجا رو می گم ... لطفا راهنمایی کنید چکار کنم تو خود صفحه باز شه ...//

You must be registered for see images attach

mahdiali35

کاربر عضو
توی این سایت ( ) لینک عناوین خبری در صفحه جدا باز میشه و فقط هم تو همین صفحه اول که مربوط میشه به اخبار ویژه ، اینجوری باز میشه ،، دقیقا تو تصویر با رنگ زر مشخص کرده ام کجا رو می گم ... لطفا راهنمایی کنید چکار کنم تو خود صفحه باز شه ...//
از قسمت منوها منوی اصلی رو انتخاب کنید و در قسمت سمت راست همون جا که نوشته جزئیات آیتم منو پایینش یه بخش داره به نام نحوه ی باز شدن اون قسمت رو باید به تغییر بدید مثلا بزارید روی در همان پنجره با نوار آدرس ...

شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
از قسمت منوها منوی اصلی رو انتخاب کنید و در قسمت سمت راست همون جا که نوشته جزئیات آیتم منو پایینش یه بخش داره به نام نحوه ی باز شدن اون قسمت رو باید به تغییر بدید مثلا بزارید روی در همان پنجره با نوار آدرس ...شاد باشید ...
هر کاری کردم موفق نشدم ..

ممکنه از قسمت مدیریت سایت نشه و از طریق کدهای سورس تغییرات باید اعمال شه ؟؟!!

mahdiali35

کاربر عضو
هر کاری کردم موفق نشدم ..ممکنه از قسمت مدیریت سایت نشه و از طریق کدهای سورس تغییرات باید اعمال شه ؟؟!!
از داخل سورس هم میشه اما توصیه نمیشه ... خود جوملا این امکان رو داره !

اگه مایل هستید اطلاعات جوملا ی خودتون رو برام ارسال کنید .... شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
از داخل سورس هم میشه اما توصیه نمیشه ... خود جوملا این امکان رو داره !اگه مایل هستید اطلاعات جوملا ی خودتون رو برام ارسال کنید .... شاد باشید ...
با تشکر /// پ.خ کردم

mahdiali35

کاربر عضو
سلام

شما در قسمت ماژول ها یه ماژول به نام اخبار ویژه دارید که با global news ساخته شده ...داخل اون ماژول بخش " چینش اجزای خبر با پشتیبانی از کدهای HTML " کدهای شما باید قسمت target="_blank" رو بردارید تا مشکل شما حل بشه ...

من دسترسی کامل نداشتم نتونستم درست کنم ...

شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
سلامشما در قسمت ماژول ها یه ماژول به نام اخبار ویژه دارید که با global news ساخته شده ...داخل اون ماژول بخش " چینش اجزای خبر با پشتیبانی از کدهای HTML " کدهای شما باید قسمت target="_blank" رو بردارید تا مشکل شما حل بشه ...

من دسترسی کامل نداشتم نتونستم درست کنم ...

شاد باشید ...
یعنی منظورتون اینه باید از هاست برم باسه تغییر ؟

چون تو خود مدیریت جوملا همون قسمتی که گفتید ، پایینش این کدها بود ولی توش target="_blank نبود ..

کد:
<div id="tak-gn-news">
    <div id="tak-gn-news2">         
         <h3 id="tak-gn-title">GN_title</h3>  
          <span id="tak-gn-date">GN_date</span>         
         <p id="tak-gn-img">GN_image</p>           
         <p id="tak-gn-text">GN_text</p>        
         <span id="tak-gn-readmore">GN_readmore</span>
    </div>
</div>
توی هاست هم از پوشه modules --> mod_globalnews --> mod_globalnews.php رو باسه ویرایش رفتم ولی گزینه target="_blank" پیدا نکردم ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
یعنی منظورتون اینه باید از هاست برم باسه تغییر ؟چون تو خود مدیریت جوملا همون قسمتی که گفتید ، پایینش این کدها بود ولی توش target="_blank نبود ..

کد:
<div id="tak-gn-news">
    <div id="tak-gn-news2">         
         <h3 id="tak-gn-title">GN_title</h3>  
          <span id="tak-gn-date">GN_date</span>         
         <p id="tak-gn-img">GN_image</p>           
         <p id="tak-gn-text">GN_text</p>        
         <span id="tak-gn-readmore">GN_readmore</span>
    </div>
</div>
توی هاست هم از پوشه modules --> mod_globalnews --> mod_globalnews.php رو باسه ویرایش رفتم ولی گزینه target="_blank" پیدا نکردم ...
من دسترسی کامل نداشتم که بررسی کنم از این ماژول هست یا خیر ... شما از همین ماژول برای نمایش اخبار صفحه ی اصلی استفاده میکنید ؟

اگه آره باید فایل های اون رو تغییر بدید + باکس html دلخواه ... باید بررسی بشه تو کدوم فایل هست ...

شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
بله من از همین ماژول باسه نمایش اخبار صفحه اصلی استفاده کرده ام ...

من باسه شما دسترسی مدیر ارشد تعریف کرده ام ...

منظورتون از دسترسی کامل ،، دسترسی با هاست هست ؟

mahdiali35

کاربر عضو
بله من از همین ماژول باسه نمایش اخبار صفحه اصلی استفاده کرده ام ...من باسه شما دسترسی مدیر ارشد تعریف کرده ام ...

منظورتون از دسترسی کامل ،، دسترسی با هاست هست ؟
سلام ...

فایل mod_globalnews\helper.php رو ویرایش کنید و لاین 267 قسمت target="_blank" رو حذف کنید ...

دسترسی من رو هم میتونید حذف کنید ...

شاد باشید ...

بالا